Aanvraagformulier TW Classic 2019
Beste,

gelieve dit formulier pas in te vullen na reservatie van je tickets (en niet eerder).

Via onderstaand formulier kan je een aanvraag indienen om gebruik te maken van de voorzieningen voor personen met een handicap tijdens TW Classic 2019.

De gegevens die je invult, worden gebruikt voor TW Classic en de interne database van Inter. Inter verbindt zich ertoe persoonlijke gegevens onder geen enkele voorwaarde door te geven aan derden. Je kan altijd vragen je gegevens te wissen of in te kijken door een e-mail te sturen naar twclassic@inter.vlaanderen.
Om een goede dienstverlening te realiseren, houden we je gegevens tot maximaal 6 maanden na het evenement bij. Daarom is het noodzakelijk om onderstaande vakje aan te vinken, indien je gebruik wenst te maken van de Inter-diensten.

Personen met een handicap dienen SPECIALE TICKETS aan te kopen voor het gebruik van het rolstoelpodium. De tickets kunnen online besteld worden via volgende link: https://www.ticketmasterbelgium.be/prm/?ref=9032CB0D-754E-4A6C-B677-9AD016FC1C58&lang=nl.

Het platform is niet enkel bedoeld voor rolstoelgebruikers. Ook mensen die slecht te been zijn (omwille van beperking of ziekte), mensen met dwerggroei, blinden en slechtzienden, ... komen in aanmerking voor deze tickets.

BELANGRIJK!!! De tickets zijn beperkt in aantal. Er kunnen max. 2 tickets voor het rolstoelpodium aangekocht worden. De tickets dienen op naam te staan van de persoon met een beperking, niet op naam van de begeleider!

Mensen die geen nood hebben aan het rolstoelpodium, maar wel gebruik wensen te maken van de overige faciliteiten voor personen met een handicap (parking, alternatieve ingang...), dienen geen speciale tickets te kopen, maar dienen ook onderstaand formulier in te vullen.

Ben je blind of slechtziend of is het voor jou, omwille van je beperking, niet evident om onderstaande vragenlijst in te vullen? Stuur dan een mailtje naar twclassic@inter.vlaanderen en vermeld daarin je telefoonnummer. De verantwoordelijke Inter-medewerker zal dan met jou contact nemen om de nodige informatie in te winnen.

Gelieve alle faciliteiten aan te vragen voor 20 juni 2019!!!

Ik geef Inter de toestemming om mijn gegevens tot 6 maanden na het evenement bij te houden. Inter mag mij contacteren in die periode. *
PERSOONSGEGEVENS
Indien bepaalde gegevens wijzigen naar aanloop van het festival (bv. gsm-nummer, adres, ...), gelieve dit dan bij Inter te melden.
Familienaam persoon met een handicap *
Your answer
Voornaam persoon met een handicap *
Your answer
Contactpersoon
Enkel invullen indien de persoon met een handicap niet zelf de contactpersoon is. Geef hieronder dan ook de contactgegevens van de contactpersoon.
Your answer
E-mailadres *
Your answer
Gsm-nummer *
Your answer
Straatnaam *
Gelieve het adres in te vullen van de persoon met beperking!
Your answer
Huisnummer *
Your answer
Bus
Your answer
Postcode *
Your answer
Gemeente *
Your answer
Land
Enkel noodzakelijk indien geen adres in België.
Your answer
Aard van de beperking *
Ook mensen met een tijdelijke beperking kunnen gebruik maken van de faciliteiten. Geef dit dan duidelijk aan en verduidelijk bij 'anders'.
Required
FACILITEITEN VOOR MENSEN MET EEN HANDICAP
Op basis van je beperking wordt door Inter beslist van welke faciliteiten je gebruik kan maken. Je krijgt hiervan een bevestiging na ontvangst van je bewijs van handicap (meer info over welk bewijs Inter dient te ontvangen, wordt beschreven in het bevestigingsbericht dat je ontvangt na het verzenden van dit formulier).
Heb je speciale tickets gekocht voor het rolstoelpodium? *
Dit is verplicht om gebruik te kunnen maken van het rolstoelplatform. Ook de begeleider dient in het bezit te zijn van een specifiek ticket voor het rolstoelpodium.
Kom je met de wagen naar het festival? *
Er wordt sinds dit jaar gewerkt met parkeertickets in voorverkoop. Indien je dus een parkeerplaats reserveert, worden je gegevens doorgegeven aan Ticketmaster. Zij zullen je later dan nog contacteren omtrent de betaling van het parkeerticket.
Wens je gebruik te maken van de alternatieve ingang voor bezoekers met een handicap? *
Max. 1 begeleider mag je hierlangs vergezellen. Zo hoef je niet in de massa aan te schuiven en geraak je vlot in en uit het festivalterrein.
Heb je assistentie nodig van onze Inter-vrijwilligers tijdens het festival? *
Required
Heb je de behoefte een klapstoel mee te nemen op de festivalweide zodat je kan rusten indien nodig? *
Mensen die slecht te been zijn mogen uitzonderlijk zelf een klapstoel meebrengen (aanvraag op voorhand is verplicht). Klapstoelen tot 50 cm. (zonder rugleuning) worden sowieso toegelaten. Hiervoor is geen aanvraag nodig.
Breng je medicatie mee die koud bewaard moet worden? *
Is het noodzakelijk eigen drank of voeding mee te nemen op de festivalweide omwille van medische redenen of gezondheidsproblemen? *
Hiervoor dient dan ook een specifiek medisch attest doorgestuurd te worden waarop vermeld staat om welke reden je eigen voeding/drank dient mee te nemen.
Wens je gebruik te maken van de ringleiding op het festival? *
Een ringleiding is bedoeld voor mensen met een hoorapparaat en zorgt ervoor dat alle storende omgevingsgeluiden worden weggefilterd. Zo kan je optimaal van een optreden genieten.
Als er relevante zaken zijn die nog niet aan bod zijn gekomen in de vragenlijst, dan kan je die hieronder kwijt.
Your answer
Ik begrijp dat mijn aanvraag pas definitief is na het doorsturen van een kopie van mijn blauwe parkeerkaart, van mijn European Disability Card of een medisch attest én na het ontvangen van een goedkeuring per mail. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Toegankelijk Vlaanderen. Report Abuse - Terms of Service