Αίτηση Εγγραφής Μέλους - Συμφωνητικό Χρήσης Youth Makerspace Larnaka
Καλώς ήρθατε!

Με την παρούσα αίτηση εγγράφεστε ως μέλος του Youth Makerspace Larnaka. Ανατρέξτε στις πολιτικές και τις οδηγίες που αναφέρονται παρακάτω. Η αποδοχή και συμμόρφωση με αυτές τις διατάξεις είναι απαραίτητη για τη χρήση του χώρου, των εργαλείων, του εξοπλισμού και των υλικών που παρέχονται εντός του Youth Makerspace Larnaka. Σε περίπτωση που το μέλος είναι κάτω των δεκαοκτώ ετών, παρακαλείστε να συμπληρώσετε την αίτηση με τα στοιχεία του ανηλίκου και να υπογράψετε στο τέλος ως κηδεμόνας*.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Στοιχεία Μέλους
Όνοματεπώνυμο: *
Ημερομηνία Γέννησης: *
MM
/
DD
/
YYYY
Τηλέφωνο: *
Email: *
Ιδιότητα/επάγγελμα: *
Ενδιαφέρεστε να βοηθήσετε σε δραστηριότητες, εργαστήρια ή εκδηλώσεις που αφορούν το Youth Makerspace Larnaka; *

Ενδιαφέρεστε να λαμβάνετε ενημέρωση στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση για δραστηριότητες, εργαστήρια ή εκδηλώσεις που αφορούν το Youth Makerspace Larnaka;

*

Αποδέχεστε να συμπεριλαμβάνεστε σε φωτογραφικό ή βιντεογραφικό υλικό που μπορεί να καταγράφεται από το προσωπικό του Youth Makerspace Larnaka ή επαγγελματία φωτογράφο/βιντεογράφο κατά την διάρκεια δραστηριοτήτων, εργαστηρίων ή εκδηλώσεων που αφορούν το Youth Makerspace Larnaka;

*
Συμφωνητικό:
 • Πριν από τη χρήση του Youth Makerspace Larnaka, οι χρήστες πρέπει να συμπληρώσουν το «Συμφωνικό Χρήσης Youth Makerspace Larnaka» και να επαληθεύουν την ταυτότητά τους με έγκυρη ταυτότητα με φωτογραφία.
 • Ο σκοπός του Youth Makerspace Larnaka είναι η μόρφωση και εκπαίδευση των μαθητών/μαθητριών και όχι η φύλαξη και επιτήρησή τους.
 • Οι χρήστες κάτω των 12 ετών πρέπει να συνοδεύονται από γονέα ή κηδεμόνα. Η εποπτεία των γονέων/κηδεμόνων συνιστάται για όλους τους ανηλίκους, καθώς ο χώρος περιέχει επικίνδυνα εργαλεία και ευαίσθητο εξοπλισμό.
 • Οι χρήστες κάτω των 12 ετών ή όσοι δεν έχουν εμπειρία σε συγκεκριμένες τεχνολογίες πρέπει να συμμετέχουν σε εργαστήρια κατάρτισης\πιστοποίησης προκειμένου να χρησιμοποιούν τον εξειδικευμένο εξοπλισμό. Η χρήση εξειδικευμένων εργαλείων χωρίς την ολοκλήρωση της εκπαίδευσης από το προσωπικό του Youth Makerspace Larnaka επιτρέπεται μόνο εάν ο χρήστης πιστοποιεί ότι είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει τον εξοπλισμό με ασφαλή και σωστό τρόπο. Το προσωπικό του Youth Makerspace Larnaka είναι διαθέσιμο για να βοηθήσει στην επεξήγηση της λειτουργίας των εργαλείων και του εξοπλισμού και να διαθέσει, κατόπιν αιτήματος, οδηγίες ή/και εγχειρίδια.
 • Το Youth Makerspace Larnaka διαθέτει προστατευτικά γυαλιά, μάσκες και γάντια που ο χρήστης υποχρεούται να χρησιμοποιεί. Το Makerspace διαθέτει επίσης κουτί πρώτων βοηθειών και πυροσβεστήρες.
 • Το Youth Makerspace Larnaka δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε κατασκευαστικά ελαττώματα στην ποιότητα της κατασκευής ή των υλικών που αφορούν οποιοδήποτε εργαλείο ή εξοπλισμό.
 • Ο χρήστης συμφωνεί ότι εάν κάποιο εργαλείο ή κάποιο εξάρτημα γίνει επικίνδυνο ή δεν ανταποκρίνεται σωστά, θα διακόψει αμέσως τη χρήση του και θα ενημερώσει το προσωπικό του Youth Makerspace Larnaka.
 • Ο χρήστης πρέπει να αναφέρει σε μέλος του προσωπικού κάθε τυχόν ατύχημα ή συμβάν που μπορεί να συμβεί στις εγκαταστάσεις του Youth Makerspace Larnaka.
 • Ο εξοπλισμός και τα εργαλεία είναι διαθέσιμα στα μέλη με βάση τη σειράς προτεραιότητας και αφορούν τη χρήση μόνο εντός των χώρων του Youth Makerspace Larnaka.
 • Τα αντικείμενα που χρησιμοποιούνται στο Youth Makerspace Larnaka πρέπει να επιστρέφονται στην ίδια κατάσταση παραλαβής τους. Ο χρήστης συμφωνεί να πληρώσει για την απώλεια ή τη ζημία οποιοδήποτε αντικειμένου, εργαλείου ή εξοπλισμού και συμφωνεί περαιτέρω να αποδεχθεί την αξιολόγηση του προσωπικού του Youth Makerspace Larnaka για δίκαιη αποκατάσταση όσο αφορά ζημιές, ακαθαρσίες, εγκληματικότητα ή/και απώλεια αντικειμένων εν μέρει ή συνολικά. Αυτό το ποσό αποκατάστασης μπορεί να ισούται με το κόστος αντικατάστασης του εργαλείου/εξοπλισμού/αντικειμένου.
 • Τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στο Youth Makerspace Larnaka πρέπει να επιστραφούν από τον χρήστη στην αρχική τους θέση. Οι μονάδες αποθήκευσης και οι χώροι επισημαίνονται για να διευκολύνεται η σωστή επιστροφή εργαλείων.
 • Ο χρήστης συμφωνεί να καθαρίσει τα εργαλεία και το χώρο εργασίας του στο χώρο του Youth Makerspace Larnaka μετά τη χρήση, επιστρέφοντας τον χώρο εργασίας στην αρχική του κατάσταση. Ο χρήστης συμφωνεί να ενημερώσει το μέλος του προσωπικού σε περίπτωση που δεν είναι σε θέση να επιστρέψει μια επιφάνεια εργασίας, εργαλείο ή εξοπλισμό στην αρχική του κατάσταση.
 • Κάθε Μέλος οφείλει να συμβάλει ενεργά στην καθαριότητα του χώρου. Οι εγκαταστάσεις και ο εξοπλισμός πρέπει να διατηρούνται τακτοποιημένα, καθαρά και ασφαλή ανά πάσα στιγμή. Το κάθε μέλος οφείλει να αφήνει τον χώρο καθαρότερο από πριν, αν παρατηρηθεί ακαταστασία, χυμένο υγρό, ή σκόνη, ασχέτως εάν το έχει δημιουργήσει το Μέλος, ενδείκνυται να αφιερώσει τον χρόνο να το καθαρίσει.
 • Ο χρήστης αναγνωρίζει ότι το Youth Makerspace Larnaka είναι σε θέση να παρέχει μόνο αναλώσιμα υλικά σε περιορισμένη βάση. Η κατάχρηση αναλώσιμων πιθανόν να επιφέρει χρηματικό πρόστιμο.
 • Οτιδήποτε είδος φαγητού ή ποτού απαγορεύεται να εισέρχεται στους χώρους του Youth Makerspace Larnaka που περιέχουν εξοπλισμό.
 • Δεν επιτρέπεται η οποιαδήποτε είδους κατασκευή αντικειμένων που α) παραβιάζουν τον νόμο, β) είναι επικίνδυνα ή επιβλαβή, γ) παραβιάζουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
 • Το Youth Makerspace Larnaka διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί αιτήματα των μελών και επισκεπτών του εάν το κρίνει αναγκαίο.
 • Το Youth Makerspace Larnaka περιμένει από όλα τα μέλη και τους επισκέπτες να σεβαστούν τον χώρο, το προσωπικό, τον εξοπλισμό και τα άτομα που τυχόν χρησιμοποιούν τον χώρο παράλληλα με αυτούς.
 • Ανάληψη Ρίσκων: Το μέλος αναγνωρίζει τους εγγενείς κινδύνους της χρήσης εργαλείων, εξοπλισμού, συσκευών και επικίνδυνων υλικών κάθε είδους που βρίσκονται στο χώρο, καθώς και για τη συμμετοχή του μέλους σε δραστηριότητες εντός του χώρου, που μπορούν να οδηγήσουν σε τραυματισμό, ασθένεια, θάνατο ή ζημία στο Μέλος ή την προσωπική περιουσία του Μέλους.  To μέλος συμφωνεί και εγγυάται ότι θα καλύπτει και θα προστατεύει το Youth Makerspace Larnaka από και εναντίον οποιασδήποτε απαίτησης, αγωγής ή διαδικασίας κατά του η οποία εγείρεται από οποιοδήποτε πρόσωπο ή πρόσωπα ως επίσης και εναντίον οποιασδήποτε άμεσης, έμμεσης ή επακόλουθης απώλειας, ζημιάς, υποχρέωσης ή οποιουδήποτε εξόδου το οποίο ήθελε υποστεί ή με τα οποία ήθελε επιβαρυνθεί σαν άμεσο ή έμμεσο της χρήσης του Youth Makerspace Larnaka.  Το Μέλος εφεξής αναλαμβάνει πλήρως όλους αυτούς και τυχόν άλλους κίνδυνους που προκύπτουν από την πρόσβαση του στους χώρους του Youth Makerspace Larnaka, τη χρήση των αντικειμένων που προορίζονται για το κοινό και εν γένει την απόλαυση των υπηρεσιών που παρέχει.
 • Tο Μέλος συμφωνεί ότι το Youth Makerspace Larnaka δεν παρέχει καμία εγγύηση για την εμπορευσιμότητα, την καταλληλότητα για συγκεκριμένο σκοπό ή χρήση που αφορά κάθε έργο ή αντικείμενο που κατασκευάστηκαν χρησιμοποιώντας εξοπλισμό, εργαλεία ή υλικά που παρέχει ο χώρος.
 • Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση και οποιαδήποτε εργασία στο χώρο σε μέλη που νιώθουν κάποιας μορφής αδιαθεσία ή κούραση. Όταν κάποιος νιώσει κουρασμένος ή μη υγιής, παρακαλείται να μην εισέρχεται/αποχωρεί από το Youth Makerspace Larnaka ειδικά εκτός των εποπτευόμενων ωρών.
 • Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος είτε εντός είτε εκτός του χώρου Youth Makerspace Larnaka.
Βεβαιώνω ότι έχω διαβάσει και έχω κατανοήσει τις πληροφορίες που μου δόθηκαν σχετικά με τη λειτουργία του Youth Makerspace. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτές οι πληροφορίες ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές. Κατανοώ επίσης, ότι το προσωπικό του Youth Makerspace Larnaka και ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου δεν φέρουν καμία ευθύνη για κάθε δική μου σωματική βλάβη, την ασθένεια, το θάνατο ή την ευθύνη που απορρέει από την απροσεξία, την απερισκεψία και την αμέλεια μου. *
Required
*Κάθε μέλος ηλικίας κάτω των δεκαοκτώ ετών πρέπει επίσης να λάβει τη συγκατάθεση του κηδεμόνα του πριν από τη χρήση του χώρου Youth Makerspace Larnaka.
Ονοματεπώνυμο κηδεμόνα:
Τηλέφωνο κηδεμόνα:
Email κηδεμόνα:
Συγκατάθεση κηδεμόνα:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Cyprus Interaction Lab. Report Abuse