Трибина "Нашата Волонтерска Приказна" - потврда за присуство
Сала на општина Велес - Панко Брашнаров 1, 1400 Veles, Macedonia
9ти Мај(четврток) - 18:00h. - 20:00h.
Email address *
Име и презиме *
Дали го потврдуваш твоето присуство? *
Како дозна за овој настан? *
Број за контакт *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service