Lidkaarten/Erelidkaarten
Bestel hier je lid- en erelidkaarten van BIOS!!
Met een gewone lidkaart krijg je korting op cursussen in de Scientica cursusdienst en op Bios activiteiten, een MUST voor elke biologie student! Daarnaast kun je er ook korting mee krijgen op activiteiten van andere Scientica-kringen. :o
De erelidkaarten zijn een upgrade van de gewone lidkaarten, bedoeld voor afgestudeerde biologen. Hiermee krijg je waanzinnig veel korting op onze activiteiten en kan je genieten van een gratis ereleden-etentje op het einde van het academiejaar.
Naast de lidkaarten kun je ook een guidogids bestellen voor 4 euro. Dit is een heel handige, leutige gids met studententips en immeeenss veel kortingsbonnen voor (gratis) drinks en vreet.

Betalen kan door het gepaste bedrag te storten op de Bios-bankrekening : BE18 7350 1439 2865 (10 euro lid /30 euro erelid/4 euro guidogids) met vermelding van (ere)lidkaart (+ guidogids)+ je naam. Dit kan ook cash gebeuren bij het afhalen van je kaart (momenten komen nog online).

De gegevens die ingevuld worden in de google forms worden gebruikt om de BIOS lidkaarten te maken en eventueel het op de hoogte houden via mail van BIOS activiteiten. De gegevens zullen bewaard worden tot het begin van volgend academiejaar.
Ik ga akkoord dat Bios mijn gegevens gebruikt voor bovenstaande doeleinden *
Ik wil via mail op de hoogte gebracht worden van Bios activiteiten *
E-mailadres
Voornaam *
Achternaam *
r-nummer
Ik wil *
Ik wil een guidogids (4 euro) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service - Privacy Policy