16 i 17 JULIOL EXCURSIÓ ALTA MUNTANYA AL TURBÓN
ACTIVITAT RESERVADA A SOCIS DEL CENTRE AMB LLICÈNCIA "C" O SUPERIOR

El Turbó és un massís dels Prepirineus aragonesos, a la comarca de la Ribagorça, que té el seu cim a 2.492 metres

S'orienta de nord a sud, dominant per l'est la conca del riu Isàvena i per l'oest, la depressió de Campo.

Està format per un gran anticlinal fallat en el seu flanc est i modelat fonamentalment en margues i potents bancs calcaris d'edat cretàcica, que donen escarpes verticals de més de 500 metres. La seva flora, amb abundants endemismes, és de gran interès geobotànic.

Inclouen part del massís del Turbó els municipis de la Baixa Ribagorça: La Vall de Lierp,[1] la Vall de Bardaixí, Beranui i Tor-la-ribera;[2] i els municipis de Bissaürri i les Paüls de l'Alta Ribagorça.[3]

Es pernoctarà a l'Alberg/casa rural de Padarniu (Valle de Lierp)

Itinerari: Balneari-Turbón-Balneari 900 m. desnivell +

Places limitades (10)

No demoreu la inscripció.

Reunió informativa: Divendres, 15 a les 20:30 h, a can Massallera.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nº DE SOCI *
TELEFON *
NOM I COGNOMS *
CORREU ELECTRÒNIC *
NIF *
SOCI *
VEHICLE PROPI ? *
INDICA PLACES DISPONIBLES EN L'APARTAT ALTRES.
DATA NAIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
LLICÈNCIA
Clear selection
DECLARO I ACCEPTO *
Amb l'enviament del present formulari DECLARO i ACCEPTO que estic prou entrenat per realitzar aquesta activitat, que no pateixo cap lesió física que pugui agravar-se durant o com a conseqüència de la meva participació a l’activitat abans esmentada i que eximeixo el Centre Excursionista Sant Boi, i els membres responsables, de tota responsabilitat derivada de qualsevol eventualitat. Autoritzo els serveis mèdics a practicar-me qualsevol cura que pugui necessitar o qualsevol altra intervenció que ells considerin oportuna, tant si em trobo en condicions de sol·licitar-la com en el cas de no trobar-m’hi. També em comprometo a abandonar l’activitat si algun responsable ho creu necessari per a la meva salut. També declaro que estic al corrent de la dificultat i duresa d’aquesta activitat i de l’itinerari i horari aproximat que es durà a terme, i em comprometo a fer cas de les indicacions que els vocals responsables de la sortida em puguin fer, amb la finalitat d’evitar qualsevol dany o problema. D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor,a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, dono el meu consentiment exprés perquè el CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI pugui captar les meves imatges, les imatges dels meus fills/filles, durant el desenvolupament d’activitats organitzades per aquesta entitat i les Federacions i Associacions a les que estigui adherida, i les pugui reproduir i difondre per mitjà de qualsevol tipus de suport o canal de comunicació, i específicament en el lloc web de l’entitat, en el àmbit de les seves competències i actuacions.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy