Frågor zombiestatister Örebro 27 okt 2018
Om du är seriöst intresserad av att vara med som statist under Run For Your Lives 27 Oktober 2018 är minst 18 år, fyll då i detta formulär (är ni yngre vill vi att ni först pratar med oss eftersom vi ibland tillåter yngre deltagare). Vi återkommer så snart vi hinner via mail. Kolla gärna vår FAQ på hemsidan om du har frågor. Genom att fylla i detta formulär accepterar du att vi sparar din data under urvalsprocessen.

Alla statister skall ha läst informationsbladet som skickas ut samt gått med i FB-gruppen för att kunna få mer info. Observera att vissa e-poster som t.ex. hotmail ofta krånglar. Har ni inte fått svar under lång tid minst en vecka så är det bra om ni mailar oss på statist@runforyourlives.se

Förnamn *
Your answer
Efternamn *
Your answer
Ålder *
Your answer
Kön *
Adress *
Your answer
Hemort *
Your answer
Mobil *
Your answer
E-post *
Använd en e-post du verkligen kan nås på, annars kan vi inte svara dig. Vi tillåter tyvärr inte Hotmailkonton.
Your answer
Facebook *
Som främsta sätt att få ut information till våra hundratals statister använder vi Facebookgruppen. Man måste gå med i denna grupp, om så bara tillfälligt tills loppet är över. Har du inte Facebook skapar du ett tillfälligt konto eller ser till att någon annan kan förmedla informationen från facebookgruppen. Ange den e-post du vill bli inbjuden via.
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms