Een energie zuinige woning
Drone Power is een bedrijf, die maatschappelijk verantwoord onderneemt en zich als doel heeft gesteld om huishoudens en bedrijven zo energiezuinig mogelijk te maken. Zoals iedereen weet, wordt energiebesparing steeds belangrijker. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Drone Power wil hierbij een handje helpen. Drone power kan inzichtelijk maken, waar er warmtelekken optreden bij woningen. Dit wordt bereikt met speciale infrarood camera's, die onder onze drones worden geplaatst.

De gegevens worden gebruikt, om tot een volledig rapport te komen met adviezen en aanbevelingen om de woning te isoleren. Drone Power wil de klant volledig ontzorgen bij alle stappen, die nodig zijn om tot de beste isolatie van de woning te komen. Tegenwoordig kan men vanuit de overheid subsidie krijgen voor energiebesparende maatregelen. Drone Power kan hiervoor al het nodige papierwerk regelen. Daarnaast kunnen zij ook de materialen en/of een aannemer regelen, om alles uit te laten voeren. U kunt de werkzaamheden natuurlijk ook zelf uitvoeren, Drone Power kan u daarbij (indien gewenst) stap voor stap helpen. Ook worden de mogelijkheden besproken, om de werkzaamheden in delen uit te voeren. In het rapport worden alle kosten, behorend bij de verschillende onderdelen, overzichtelijk neergezet.

Door middel van deze enquête wil Drone Power er achter komen, of u geintresseerd bent in deze dienstverlening. Als u deze enquête invult, krijgt u 20% korting indien deze dienstverlening van start gaat .

Het invullen van deze enquête duurt slechts 5 minuten, de resultaten blijven geheel anoniem.

Alvast bedankt en vergeet u aan het einde niet op verzenden te drukken!

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms