Reserveren kaarten Voorstelling 2019
De voorstellingen zijn op zondag 23 juni.
voorstelling 1: 16:00-17:15 uur
voorstelling 1: 19:00-20:15 uur

Op onze website vindt u de voorstellingsnieuwsbrief met het overzicht van de verdeling van de groepen. Daarop kunt u zien aan welke voorstelling(en) uw zoon/ dochter meedoet.

U kunt d.m.v. dit digitale formulier aangeven hoeveel kaarten u via de voorverkoop wilt reserveren. (eventuele rolstoelplaats of andere bijzonderheden graag vermelden!) Wij vinden het belangrijk dat alle kaarten eerlijk onder de leerlingen verdeeld worden. Daarom kunnen wij per gezin in ieder geval 4 kaarten (in totaal) garanderen maar we proberen om iedereen aan het gewenste aantal kaarten te helpen.

U KUNT DUS GEWOON HET GEWENSTE AANTAL KAARTEN INVULLEN! SVP VOOR 1 APRIL.

De opbrengst van de kaartverkoop wordt gebruikt voor de huur van het theater, heel veel mooie kostuums, belichting, schmink, techniek, drukwerk en nog veel meer. De prijzen van de kaartjes zijn erop gericht de kosten dekkend te krijgen. Er wordt door Balletschool Blanche geen winst nagestreefd voor de voorstelling.

De plaatsen in de zaal en op het 1e balkon zijn 1e rang en kosten € 17,= p.p, de plaatsen op het 2e balkon zijn 2e rang en kosten € 12,- p.p. I.v.m. veiligheidsvoorschriften mogen er nooit meer toeschouwers in de zaal zitten dan er kaarten verkocht zijn. Dit betekent dat u ook voor kinderen die u op schoot neemt een kaartje moet kopen. Wij krijgen anders echt problemen met de directie van de schouwburg. Dit wordt ook gecontroleerd aan de deur.

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Misschien overbodig, maar voor het kind dat meedanst hoeft u uiteraard geen kaartje te kopen. Vul dit formulier in voor 1 april a.s. Wij nemen z.s.m. contact met u op als het niet gaat lukken om aan uw verzoek gehoor te geven en anders ontvangt u van ons voor 4 april een bevestiging van uw reservering per email.

De gereserveerde toegangsbewijzen kunt u ophalen en betalen op zaterdag 6 april (van 14:00-16:00 uur) en op zondag 9 april (van 11:00-12:00 uur) in de balletschool. ophalen. Houdt u er rekening mee dat u daar even tijd voor uittrekt...het kan erg druk worden.

Tip: geef opa/oma een kaartje cadeau voor moeder- of vaderdag.

Email address *
Naamloze titel
Voor- en achternaam van meedansende leerling *
Your answer
Telefoonnummer *
Your answer
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service