Aanmeldformulier Vrijwilligers TTC-Klassieker 2020
In de maand april is het weer tijd voor hét jaarlijkse fenomeen, de TTC-Klassieker! De versie van dit jaar zal plaats vinden op zaterdag 4 april 2020.

Wanneer de echte professionals over de kasseien in Vlaanderen of Noord-Frankrijk banjeren of zich stuk bijten op de stijle hellingen in Wallonië, organiseert onze Toertocht Commissie óók een klassieker! Een tocht waarbij de fysieke en mentale kracht van iedere deelnemer op de proef gesteld zal worden. Ook dit jaar heeft de TTC iets moois bedacht, alleen nét een beetje anders dan normaal.

Normaliter brengt de TTC-Klassieker je over Belgische wegen. Echter is vanwege 'klassieker' drukte in België, besloten het dichter bij huis te zoeken. Dit jaar zal er namelijk een geheel nieuwe klassieker georganiseerd worden! Een volledig Nederlandse editie uitgestippeld door Dhr. Merton en Dhr. Ottens. Met het vertrekpunt op de Grote Markt, vanuit ons geliefde Nijmegen, wordt de route richting het Noorden vervolgd. De eindstreep voor deze editie is getrokken bovenop de 'befaamde' Col du VAM in Wijster, Drenthe.

Naast deelnemers is de TTC natuurlijk ook opzoek naar vrijwilligers, zonder vrijwilligers is de organisatie van de klassieker namelijk niet mogelijk. Voel jij je nog niet sterk genoeg of wil jij de deelnemers graag ondersteunen, meld je dan aan als vrijwilliger via onderstaan inschrijfformulier!
Voor- & achternaam *
E-Mail *
Telefoonnummer *
Noodnummer *
Beschikbaarheid vervoermiddel *
Indien van toepassing: Hoeveel zit plaatsen heeft de auto? (inclusief bestuurder)
Clear selection
Indien van toepassing: Beschikt de auto over een trekhaak of grote laadruimte?
Heb je bepaalde allergieën of dieetwensen?
Mogelijke andere op- of aanmerkingen?
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy