Ilmoittautuminen mittaukseen JAT:in kilpailuissa
Koirien mittaus tapahtuu virallisten kilpailuiden yhteydessä.

1-luokan kilpailupäivänä mitataan kaikki samana päivänä kisaavat kisauraa aloittelevat 1 luokan koirakot (ensimmäiset mittaukset ja uusintamittaukset). Jos koira mitataan ensimäistä kertaa, tulee mittaus maksaa Sagin ohjeen mukaisesti (https://docs.google.com/document/d/19Vo0bU9-FDpKlg2Yjvbo3tw_3KmKqkglXcCEVpWsRT4/edit) ja kuitti maksusta tulee lähettää sähköpostilla kisat@jatti.fi Kilpailukirjoja on myynnissä kisapäivänä buffassa.

Mikäli koira ei osallistu kyseisenä päivänä 1-luokan kisaan, mutta haluat mittauttaa kisauraa aloittelevan koiran, voit täyttää ilmoittautumislomakkeen. Kisojen ulkopuolisia koiria otetaan mukaan mittaukseen (ilmoittautumisjärjestyksen perusteella), mikäli kisapäivän aikataulu antaa myöden. Lopullinen määrä vahvistetaan viimeistään 3 päivää mittauksen ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Tässä tilanteessa mittausta ei tule maksaa, ennen kuin olet saanut vahvistussähköpostin mittaukseen osallistumisesta.

Jokaisena kilpailupäivänä mitataan vähintään 6 uusintamittauksen vaativaa pikkumaksia (riippumatta tasoluokasta). Lopullinen mitattavien koirien määrä riippuu kilpailupäivän aikataulusta, ja määrä vahvistetaan viimeistään 3 päivää mittaukseen ilmoittautumisen sulkeutumisen jälkeen. Ilmoittautuminen sulkeutuu samana päivänä, kun kisojen virallinen ilmoittautumisaika pättyy. Jos osallistujien määrää joudutaan rajaamaan, paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mittaukseen osallistuville, joiden koira ei kisaa samana päivänä, lähetetään erillinen vahvistusilmoitus ja aikataulu sähköpostitse. Seuraa siis sähköpostiasi.

Tiedustelut kisat@jatti.fi

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Sähköpostiosoite

(vahvistussähköposti ja aikataulu lähetetään tähän osoitteeseen)
*
Mittauksessa paikalla olevan henkilön nimi
*
Ilmoittaudun seuraavaan mittaukseen
*
Required
Kisaako koira samana päivänä, kun mittaus järjestetään
*
Koiran kutsumanimi
*
Koiran virallinen rotulyhenne

(esim. bordercollie on borcol. Jos et tiedä virallista rotulyhennystä, kirjoita tähän koiran rotu)
*
Koiran rekisterinumero
*
Mittaus
*
Lisätietoja
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy