Cserkészvezetői Konferencia 2021. november 20.
Kedves Jelentkező!

Részvételi hozzájárulás egységesen 8 Euró.
Jelentkezési határidő: 2021. október 31.

A részvételi díjat, és az esetleges felülfizetéseket mindenképp kérjük a szövetségi bankszámlaszámra átutalni (IBAN: SK9602000000000005430122 BIC/SWIFT: SUBASKBX (VÚB, a.s.)). Az utaláshoz mindenképp írjátok oda a következő 10 számjegyű kódot (variabilný symbol): 211120xxyy, ahol a két x helyére írjátok be csapatszámotokat, a két y helyére pedig, hogy hány személyre fizettek. (Ha kell, a számot töltsétek fel nullákkal. Pl. a palásti 09. sz. cserkészcsapat tagjaként 2 személyre fizetsz be, ebben az esetben 2111200902). A megjegyzéshez kérlek, írd be a neved.

Az olyan SZMCS tagoknak, akik nem fizették be a Központi Iroda részére a jelentkezési határidőig az éves tagdíjat, a rendezvény részvételi díja a normál részvételi díj duplája, tehát 16 Eur.

Befizetett részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni. Nyomós indok esetén van lehetőség egyéni elbírálásra, ebben az esetben a Központi Iroda elérhetőségeire 2021. december 10-ig elküldött írásos kérvény esetén az SZMCS elnökség 2018-as döntése értelmében befizetett előleg 50%-a téríthető vissza.

--------------------
FONTOS!

A rendezvényre való jelentkezéssel tudomásul veszem, hogy a rendezvény nyelve a magyar. Továbbá tudomásul veszem, hogy a rendezvény szervezői felhasználják a jelentkező személyes adatait a GDPR-nak megfelelő előírások szerint belső használatra, melyekről bővebben itt olvashatok: https://archiv.szmcs.sk/gdpr

Már nagyon várjuk a találkozást!

A mozgalmi elnökség nevében:
Péter Dominika mozgalmi vezető
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Név *
Csapat: *
Lakcím *
Irányítószám, település, utca és házszám sorrendben szlovákul
Születési dátum *
MM
/
DD
/
YYYY
Telefonszám
A telefonszámodat csak szükség esetén használjuk.
Igényelsz-e szállást a hétvégére? *
Hálózsákos szállást korlátozott mennyiségben tudunk biztosítani a távolról érkezőknek a Fészek Ifjúsági Központban, az étkezést viszont a szombati ebéden és igény szerinti vacsorán kívül mindenkinek saját magának kell oldania.
Igényelsz-e vacsorát szombat estére is? *
A szombati ebédet mindenki számára biztosítjuk, a vacsorát igény szerint. Ezen felül két kávé- és nasi szünethez tudunk frissítőt és harapnivalót biztosítani. Az egyéb étkezéseket nem áll módunkban biztosítani.
Speciális étrendet igényelsz-e?
Pl. lisztérzékenység, laktózintolerancia, vegetariánus vagy vegán étren, diabetikus, stb.
Megjegyzés/kérés/telekocsi:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of SZMCS. Report Abuse