STUDENȚIADA 2015
În perioada 26 octombrie – 1 noiembrie, are loc unul dintre cele mai mari festivaluri studenţeşti din România, STUDENŢIADA, organizat de Uniunea Naţională a Studenţilor din România (UNSR), prin organizaţii membre din 15 centre universitare: Bucureşti, Iaşi, Craiova, Timişoara, Tg. Jiu, Petroşani, Galaţi, Constanţa, Braşov, Tg. Mureş, Sibiu, Bacău, Târgovişte, Ploieşti, Cluj! Evenimentul este organizat în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului.
Studenţiada 2015 va avea în vedere rolul important pe care cultura, sportul, creativitatea şi inovaţia îl au în viaţa noastră de zi cu zi, atât în ceea ce priveşte dezvoltarea noastră ca indivizi, cât şi ca societate.
Liga Studenţească din Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău pregăteşte astfel pentru studenţii săi o varietate de activităţi care să-i ajute în dezvoltarea lor personală cât şi în acomodarea lor cu tot ceea ce înseamnă viaţa de studenţie. În cadrul celor cinci zile studenţii vor putea participa la diferite sesiunii de comunicări, dezbateri pe diverse teme, workshopuri, trening-uri, campanii de informare asupra mediului, dar şi activităţi sportiv-recreative şi diferite jocuri de societate care vor ajuta studenţii să socializeze şi să se dezvolte şi în afara cursurilor.
Nume și prenume: *
Your answer
Data nașterii: *
MM
/
DD
/
YYYY
Facultatea: *
Your answer
Program de studii: *
Your answer
An: *
Your answer
Număr de telefon: *
Your answer
Adresa de e-mail: *
Your answer
La ce activități vrei să paricipi?
Ziua 1 (Luni 26 octombrie 2015)
La ce activități vrei să participi?
Ziua 2 (Marți 27 octombrie 2015)
La ce activități vrei să participi?
Ziua 3 (Miercuri 28 octombrie 2015)
La ce activități vrei să partcipi?
Ziua 4 (Joi 29 octombrie 2015)
La ce activități vrei să participi?
Ziua 5 (Vineri 30 octombrie 2015)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms