Föreläsning ”Den Gemensamma Spelplanen”
Allt börjar och slutar med ideellt engagemang. Då handlar det om att skapa samsyn och göra det möjligt för alla att bidra med det dom vill. Våra Gårdar har hittat en metod att erbjuda våra medlemmar som handlar om mjukvaran människan. 
- Hur kommunicerar vi när vi vill utvecklas?
- Hur hanterar vi resurser?
- Hur fördelar vi ansvaret?

Ta möjligheten att få ett verktyg som kan vara en karta i livet för dej personligen likväl som ett sätt att få koll på föreningens projekt!
Email *
För- och efternamn *
Telefonnummer (om du råkar kopplas ur mötet och vi behöver kontakta dig) *
Vilken medlemsförening tillhör du? *
Jag anmäler mig till föreläsningen det här datumet: *
Required
Välkommen till föreläsning om ”Den Gemensamma Spelplanen” för organisations- och verksamhetsutveckling. Den Gemensamma Spelplanen är ett enkelt och träffsäkert verktyg för organisations- och verksamhetsutveckling. Den Gemensamma Spelplanen är skapad av Swedish Empowerment Center (Empowercenter) och används idag i en mängd olika verksamheter runt om i landet. Från början skapade Empowercenter modellen för internt bruk i sin egen organisation för att tydliggöra relationen mellan struktur och process i den egna verksamheten. Har vi ingen tydlig och gemensam bild av Mål, Resurser, Kommunikation, Förhållningssätt och Ansvar i vår organisation är risken överhängande att verksamheten inte fungerar så bra som den skulle kunna göra. Under föreläsningen delar Empowercenter med sig om Den Gemensamma Spelplanen och på vilket sätt den kan användas i praktiken och bidra till en väl fungerande verksamhet. 
Länk till föreläsningen kommer skickas ut via mail.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy