Hapide BarCamp Pogradec: Startupet e te Rinjeve me Impact Social ne Bujqesi & Agroturizem (24-25 Maj 2018)
Yunus Social Business Balkans dhe USAID Albania, në bashkëpunim me Impact Hub Viena dhe Institutin për Menaxhimin e Mjedisit dhe Territorit, organizojnë në datat 24-25 Maj 2018, në Pogradec, aktivitetin "Hapide BarCamp Pogradec" (trajnim 2 ditor) për të rinjtë që kanë ide/nismave për ngritjen e startupeve me impakt social në fushen e bujqësisë dhe agroturizmit. Ky trajnim organizohet në kuadër të konkursit kombëtar "Social Impact Award Albania 2018".

Tre idetë më të mira qe dalin nga trajnimi i Pogradecit do të përzgjidhen për tu bërë pjesë e programit të inkubimit të “Social Impact Award Albania 2018" (Korrik - Shtattor 2018), në fund të të cilit tre startupet më të mira do të përfitojnë 2,000 Euro financim dhe do të dërgohen për të marrë pjesë falas në "SIA Global Summit" në Nëntor 2018, në Tbilisi, Gjeorgji.

TE GJITHA SHPENZIMET E AKOMODIMIT & USHQIMIT PER PJESMARRESIT MBULOHEN NGA ORGANIZATORET.

REGJISTRIMET pranohen deri ditën e Hënë, datë 21 Maj, ora 23:30, duke plotësuar formularin më poshtë !
1. Emri dhe Mbirmeri *
2. Email *
3. Telefoni *
4. Vendbanimi juaj (qyteti, fshati, rrethi) *
5. Fusha e idese/startup-it tuaj *
Required
6. Titulli/subjekti i idese/startup-it tuaj *
7. Pershkrimi i shkurter i idese/startup-it tuaj (jo me shume se 1000 karaktere) *
8. Ne cilin rreth/zone do te realizohet startup-i juaj? *
9. Ne cilen faze eshte startup-i juaj? *
10. Numri i personave nga ekipi juaj qe do te marrin pjese ne trajnimin ne Pogradec (maksimumi 3 veta per ekip) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Yunus Social Business. - Terms of Service