Wat? is dat Patat? 2019
Het weet –wat- je- eet- festival voor kinderen. Melk komt van een koe en van aardappels maak je patat.

Op maandag 22 april, tweede paasdag, wordt het terrein van de Wagenwerkplaats, Soesterweg, Soesterkwartier, aangekleed als een boerderij. Met koeien, schapen, strobalen, allerlei quizjes en proefjes om op een laagdrempelige manier kinderen bewuster te maken van waar eten vandaan komt. Ook de Paashaas is aanwezig, het is immers Pasen. Dit jaar het de vierde keer dat we dit toffe evenement gaan organiseren. Vorig jaar kwamen er 1500 mensen op af. Dit jaar verwachten we nog meer bezoekers.
Winkels op Wielen organiseert voor dit smaakvolle kinder-weet-wat-je-eet- festival een gezellig marktje. Daarom zijn we voor dit festival uitsluitend opzoek naar ondernemers die dat met hun waar kunnen uitstralen. Verkoop jij spullen, dingetjes, speelgoed of kleding waar kinderen, vaders en moeders blij van worden? Heb je zin om iets extraas toe doen bijvoorbeeld een kinder workshop geven? Vul dan hier het aanmeldformulier in.

Wil je met een foodtruck komen staan? Mail dan naar mariska@iameventz.nl. Mariska selecteert op gezond duurzame en biologische producten bij de foodtrucks.

LET OP: dit is GEEN reservering, slechts een aanmelding. Wij laten je z.s.m. weten of je bent geselecteerd. Winkels Op Wielen selecteert op creatieve (web-)ondernemers. En op schoonheid, humor, originaliteit en duurzaamheid. Daarnaast zorgen we voor een gevarieerd aanbod. De markt biedt jou de mogelijkheid om je winkel-voor-een-dag te openen. Heb jij een winkel op wielen? Verkoop jij, je waar vanuit een bakfiets, retro caravan, een heel mooi busje, een aanhangwagen, winkelwagentje of een ander grappig ding op wielen? Of huur je liever een kraam om je mooie spullen te showen en denk je te passen binnen ons concept? Meld je dan aan.

Aanmeldformulier voor Wat is dat Patat?!
Hoe heet je? *
Your answer
Hoe heet je toko *
Your answer
Wat is het adres? *
Your answer
Op welk nummer kan ik je bellen? *
Your answer
En wat is je mailadres? *
Your answer
Insta account? *
Your answer
Facebook account? *
Your answer
Heb je een website? *
Your answer
Ik wil ook graag een workshop aanbieden, namelijk... *
Your answer
Wat ga je verkopen tijdens Wat is dat Patat? *
Required
Wat wens je te huren? (bedragen zijn ex btw)
Heb je stroom nodig? kost wel 10 euro
Wil je nog iets leuks of liefs zeggen of wil je nog wat vragen?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service