Umbrië workshop foodfotografie & styling
Kosten: Euro 1950,- incl BTW per persoon voor een gedeelde kamer inclusief alle maaltijden, lessen, snacks, drank, excursies en onderkomen voor in totaal vijf dagen (vier nachten) - in totaal 6 plekken beschikbaar in gedeelde kamers.

Kosten voor een eigen kamer (max. 3 beschikbaar) zijn € 2250,- incl per persoon.


De workshop heeft slechts plek voor een maximum van 9 deelnemers. Registratie wordt bekeken aan de hand van de ingevulde lijst zodat we een groep samenstellen die bij elkaar past qua niveau en interesse. Na de registratie ontvang je een bevestigingsemail binnen 48 uur na registratie. Omdat we de groep goed willen afstemmen op elkaar hoor je iets later of je inschrijving wel of niet definitief is. Je registratie is vervolgens definitief na een aanbetaling van minimaal 50% van de inschrijfprijs.

De dichtsbijzijnde luchthaven is Perugia. AllItalia vliegt vanaf Amsterdam maar met een tussenstop op Milaan. Transavia vliegt op woensdag en zaterdag vanaf Rotterdam.
Vliegen op Rome of een andere nabij gelegen stad kan natuurlijk ook. De verbindingen zijn dan vaak beter maar de afstand naar de villa wat groter. Ook leuk om er een paar dagen Rome aan vast te plakken natuurlijk!

Als er veel mensen tegelijk aankomen kan er vervoer geregeld worden van de luchthaven naar de villa. Het is ongeveer 30 minuten rijden van Perugia tot de locatie. Zodra alle deelnemers bekend zijn kunnen we kijken of daar iets voor geregeld kan worden. Een autootje huren kan natuurlijk ook.


Tot gauw! Caroline & Simone
EARLY BIRD AANBIEDING
LET OP! Voor de Early Bird aanbiedingen moeten we je aanmelding binnen hebben voor 1 april 2020. Dan geld een prijs van € 1750,- incl btw voor een gedeelde kamer en een prijs van € 2000,- incl btw voor een eigen kamer.
Naam *
Your answer
Achternaam *
Your answer
Ik geef de voorkeur aan: *
Required
Telefoonnummer *
Your answer
Blog/website *
Als je die niet hebt vul dan aub NA in
Your answer
Blog url
Your answer
Email adres *
We delen je emailadres uiteraard niet met iemand anders, dit wordt alleen gebruikt om te communiceren over de workshop
Your answer
Stad, land *
Your answer
Instagram pagina *
Als je die niet hebt graag NA invullen
Your answer
Facebook pagina *
Als je die niet hebt graag NA invullen
Your answer
Beroep *
Your answer
Wat is het belangrijkste doel dat je tijdens de workshop zou willen behalve en welke vaardigheden wil je zeker verbeteren door het volgen van de cursus? *
Your answer
Heb je dieetwensen of eisen? Hou er rekening mee dat we in Italie zitten en dat het eten dus Italiaans is... :) *
We kunnen met bepaalde standaard dieetwensen rekening houden maar laat weten wat je wensen zijn dan kunnen we kijken of we dat kunnen regelen
Your answer
Welke camera heb je en welke lenzen? *
Your answer
Wat is je ervaring met fotografie en styling *
Your answer
Met welke dingen heb je moeite of waar loop je tegenaan/heb je hulp bij nodig? *
Your answer
Zijn er dingen die je nog graag kwijt wilt?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy