Fungerar FODMAPs vid IBS?
Hej! Mitt namn är Anja och jag håller på med en undersökning som kommer att baseras på denna enkät. Syftet är att undersöka huruvida personer med IBS har upplevt någon skillnad i sina IBS-relaterade symptom efter att ha ätit mindre av FODMAPs, kolhydrater. Detta gör att frågorna som ställs i enkäten är personliga och direkta, för att jag ska kunna säkerställa ett säkrare resultat. Tack för att Du tar Dig tid att stödja detta projekt!
Vilket kön identifierar Du Dig med (om Du gör det)? *
Hur ung är Du? *
Har Du diagnosen IBS? *
Vilken typ av IBS-diagnos har Du? *
Vet Du vad FODMAPs är? *
Vet Du vilka livsmedel som ingår i FODMAPs?
Har Du någon gång provat att äta en diet som är låg på FODMAPs?
Äter Du i nuläget en diet som är låg på FODMAPs?
Påståenden
Nedan följer ett antal påståenden, svara vänligen om de är sanna eller falska i Ditt fall.
Jag äter följande kolhydrater som ingår i FODMAPs: frukt, baljväxter, mejeriprodukter, sötningsmedel, råg- och veteprodukter. *
Jag märker en skillnad i mina IBS-relaterade symptom när jag inte äter följande kolhydrater (FODMAPs): frukt, baljväxter, mejeriprodukter, sötningsmedel, råg- och veteprodukter. *
På en skala från 0 - 10 upplever jag att mina IBS-relaterade symptom försämras när jag inte äter FODMAPs. 0 är ingen försämring, 10 är radikal försämring.
På en skala från 0 - 10 upplever jag att mina IBS-relaterade symptom förbättras när jag inte äter FODMAPs. 0 är ingen förbättring, 10 är radikal förbättring.
Som sista punkt i denna enkät, om Du vill kommentera eller tillägga något, gör det gärna nedan.
Your answer
Tack för Din medverkan och ett varmt lycka till i resan med IBS. I juni kommer resultatet av denna enkät att publiceras på denna hemsida.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Hermods. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms