Elävä kirja-koulutus ilmoittautuminen
SYTYssä järjestetään elävä kirja-koulutus maanantaina 30.3. Voit ilmoittautua joko iltapäivän tai illan koulutukseen. Aikaisempi koulutus on klo 12-14.30 ja myöhäisempi klo 17-19.30. Koulutus on maksuton ja sen vetää Päivi Vigg.

Koulutuksessa tutustutaan menetelmään ja annetaan vinkkejä elävänä kirjana toimimiseen.
Kaikilla on ennakkoluuloja! Elävä kirjasto antaa mahdollisuuden kohtaamisiin sellaisten ihmisten kesken, jotka eivät ehkä muuten kohtaisi. Stereotypioiden murtumisen mahdollisuus on näin olemassa. Molemminpuolinen oppiminenon mahdollista elävässä kirjastossa.

Elävä kirjasto on yhdenvertaisuutta edistävä toiminnallinen menetelmä erilaisten ihmisten kohtaamiseen. Menetelmä toimii samalla tavalla kuin tavallinen kirjasto, paitsi … lainattavana on paperisten kirjojen sijaan oikeita, aitoja ihmisiä eli eläviä kirjoja!

Elävän kirjaston kirjat edustavat erilaisia vähemmistöjä ja muita ryhmiä, jotka kohtaavat syrjintää, ennakkoluuloja, stereotypioita ja rasismia.

Sinustako elävä kirja? Tule koulutukseen ja kokeile, niin tiedät! Koulutuksessa käydään läpi elävän kirjaston toimintaperiaate, perehdytään elävänä kirjana olemiseen ja annetaan vinkkejä erilaisiin tilanteisiin, joita elävä kirja voi kohdata. Koulutus ei velvoita mihinkään, mutta antaa uuden tavan tuoda esimerkiksi toimintarajoitteisten ihmisten elämää tutuksi kaikille.

Koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus toimia elävänä kirjana elävä kirjasto-tapahtumissa. SYTY järjestää elävän kirjaston kirjan ja ruusun päivänä to 23.4., jolloin voit kokeilla kirjana olemista.
Ilmoittautumiset 22.3. mennessä.
Nimi *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Erityisruokavalio
Your answer
Osallistun kello: *
Olen toiminut:
Osallistun koulutukseen:
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy