Seura-asutilaus 2018 - Naiset
Tällä lomakkeella tilataan seura-asut. Emme tietysti voi pakottaa seuramme urheilevia lapsia seura-asua pitämään muuten kuin SM-kisoissa. Tietysti seuran näkyvyyden ja yhtenäisyyden takia seura-asun pitäminen on erittäin suositeltavaa.

Yhdestä tuotteesta pitää tulla vähintään 5kpl tilaus, jotta Adidas lähtee niitä toimittamaan. Siksi tilauksella on aina joku määräaika, että saadaan mahdollisimman paljon tilauksia kerralla.

Esimerkki: Meidän pitää saada 5 shortsitilausta, että shortseja aletaan valmistamaan. Niiden ei tarvitse olla samaa kokoa. Eli jos Marianne tilaa ja kolme muuta tyttöä hänen lisäkseen tilaa, voi seura ottaa niitä yhden varastoon. Myös yksi urheilija voi tilata useamman samanlaisen asun. Vähintään siis viisi samaa tuotetta, pitää seuralta tulla. Tämä on syynä siihen, että välttämättä jotain tilaamaanne tuotetta ei tule ensimmäisen tilauksen yhteydessä.

Vastaavien asujen kokoja voi osittain testata Katajan toimistolla. Sovitusajasta kannattaa sopia erikseen. Adidaksen koot täsmäävät muutenkin aika hyvin.

Tilauksenne on sitova. Tilattua asua ei voi vaihtaa liikkeen kanssa. Seuran kanssa mahdollisesti voi, jos seuralla sattuu ylimääräisiä olemaan. Vastuu tilauksesta on kuitenkin tilaajalla. Toimitus kestää 45-50 päivää, riippuen painatuksen nopeudesta. Rintaan painatetaan Katajan logo, muita painatuksia ei tule.

Alla tällä hetkellä tilattavissa oleva mallisto. Vaikka mallit on esitetty asukokonaisuuksina, on mahdollista tilata vain esim. hihaton paidan. Hinnat ovat suunnilleen nuo, jotka linkeissä näkyvät. Todennäköisesti hiukan halvempia lopulta ovat. Värivaihtoehtoja ei ole, vaan kaikki asut ovat Katajan sinivalkoisessa värityksessä.

Maksu suoritetaan Katajan toimistolle asuja hakiessa. Jos haku viivästyy, laskutamme asun MyClubin kautta.

Tilanneille lähetetään tieto sähköpostiin, mitkä tuotteet lähtevät tilaukseen. Tilanneille lähetetään myös sähköposti heti kun asut ovat saapuneet.

TILAUS LÄHTEE ETEENPÄIN 14.2.2018.

Takki 75e
Takin koko
Housut
Housejen koko
Bikinitoppi 35e
Bikinitoppi - koko
Bokserishortsit 35e
Bokserishortsit koko
Avoselkätoppi 45e
Avoselkätoppi - koko
Pitkät trikoot 55e
Pitkät trikoot - koko
T-paita 40e
T-paita - koko
Juoksushortsit ("nylkkyshortsit") 35e
Juoksushortsit ("nylkkyshortsit") - koko
Hihaton kisapaita 40e
Hihaton kisapaita - koko
TILAUSTIEDOT
Nimi *
Your answer
Sähköposti *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
TILAUSVARMISTUS *
Merkkaa vielä, mitä haluat tilata.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms