Intakeformulier webdesign
Dit intakeformulier is bedoeld om de benodigde gegevens te verzamelen die nodig zijn voor de opzet van een startklare website (exclusief bedoeld voor Achterhoekse postcoderoosprojecten)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Naam contactpersoon *
E-mail contactpersoon *
Telefoonnummer contactpersoon
Naam van jullie postcoderoos-initiatief *
Slogan van jullie postcoderoos initiatief
Gewenste domeinnaam (.nl) voor jullie postcoderoos-initiatief
Check eerst de beschikbaarheid van de domeinnaam op de website https://www.sidn.nl
Technische gegevens
Hebben jullie al een website? Dan kun je hieronder de toeganggegevens opgeven. Het gaat om gebruikersnaam en wachtwoord van het servicemenu/control panel van de hostingpartij en de inloggegevens voor de FTP-server.
E-mailadressen
Geef op welke e-mailadressen er aangemaakt moeten worden (naam@initiatiefnaam.nl). Standaard is het e-mailadres info@initiatiefnaam.nl, maar je kunt ook pér werkgroeplid een e-mailadres aanmaken. Geef per e-mailadres aan of e-mail doorgestuurd moet worden naar een bestaand e-mailadres (hotmail, gmail etc). Of dat er een nieuwe mailbox aangemaakt moet worden. Een echte mailbox heeft als voordeel dat als je e-mail verstuurt (of b.v. een reply stuurt), de geadresseerde ook het info@-adres als afzender ziet in plaats van je hotmail/gmail/etc.-adres. Nadeel is echter dat je wel enige kennis moet hebben van het inregelen van zo'n e-mailadres in een e-mailclient (Outlook, Thunderbird).  
Social media-accounts
Geef de URL's op van eventuele social media-accounts (Facebook, Twitter, Instagram, etc.)
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy