Intakeformulier webdesign
Dit intakeformulier is bedoeld om de benodigde gegevens te verzamelen die nodig zijn voor de opzet van een startklare website (exclusief bedoeld voor Achterhoekse postcoderoosprojecten)
Email *
Naam contactpersoon *
E-mail contactpersoon *
Telefoonnummer contactpersoon
Naam van jullie postcoderoos-initiatief *
Slogan van jullie postcoderoos initiatief
Gewenste domeinnaam (.nl) voor jullie postcoderoos-initiatief
Check eerst de beschikbaarheid van de domeinnaam op de website https://www.sidn.nl
Technische gegevens
Hebben jullie al een website? Dan kun je hieronder de toeganggegevens opgeven. Het gaat om gebruikersnaam en wachtwoord van het servicemenu/control panel van de hostingpartij en de inloggegevens voor de FTP-server.
E-mailadressen
Geef op welke e-mailadressen er aangemaakt moeten worden (naam@initiatiefnaam.nl). Standaard is het e-mailadres info@initiatiefnaam.nl, maar je kunt ook pér werkgroeplid een e-mailadres aanmaken. Geef per e-mailadres aan of e-mail doorgestuurd moet worden naar een bestaand e-mailadres (hotmail, gmail etc). Of dat er een nieuwe mailbox aangemaakt moet worden. Een echte mailbox heeft als voordeel dat als je e-mail verstuurt (of b.v. een reply stuurt), de geadresseerde ook het info@-adres als afzender ziet in plaats van je hotmail/gmail/etc.-adres. Nadeel is echter dat je wel enige kennis moet hebben van het inregelen van zo'n e-mailadres in een e-mailclient (Outlook, Thunderbird).
Social media-accounts
Geef de URL's op van eventuele social media-accounts (Facebook, Twitter, Instagram, etc.)
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy