Analiza nevoilor de formare
Întoarce-te la site: www.learn-me.ro

Acest formular culege informații care să ne permită să înțelegem nevoile de formare ale tale sau ale echipei/departamenntului/organinzației tale. Pentru a putea personaliza formarea și a oferi cele mai bune soluții de formare, care să fie construite special pentru tine sau echipa ta și care să răspundă exact porvocărilor practice din viața voastră de zi cu zi, este nevoie să avem acees la o serie de informații.

Toate datele culese sunt necesare pentru a putea construi o analiză a nevoilor tale de formare și vor fi procesate în interiorul Learning Ecosystem srl și NU vor fi puse la dispoziție parțial sau integral nici unei alte terțe părți. Learning Ecosystem srl nu culege nici o altă informație despre tine sau echipa ta în afara celor puse la dispoziție de către tine. În orice moment ai dreptul să ne ceri să îți arătăm datele culese de la tine sau să le corectăm sau ștergem integral și definitiv. Pentru asta este nevoie să ne trimiți un e-mail în care să ne soliciți explicit asta la adresa office@learning-ecosystem.org.

Dacă dorești să continui selectează SUNT DE ACORD cu folosirea datelor.... Dacă nu ești de acord părăsește fereastra și nici un fel de date personale nu vor fi culese.

Consultă Politica de confidențialitate și GDPR:
https://learning-ecosystem.matrixlms.com/policy/index/260?admin=true
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Care este opțiunea ta? *
Dacă NU EȘTI DE AOCRD cu folosirea datelor tale pentru a realiza analiza de nevoi, atunci părăsește fereastra.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Learning Ecosystem. Report Abuse