Planificarea accesului la bazin

Buna!
S-a mai clarificat situatia privind accesul clubului la bazin. Avem inchiriate cite doua culoare de trei ori saptamina, mai precis, luni, miercuri si vineri, de la 8 la 9, seara. Pe culoarele clubului sint programate sa inoate maxim cinci persoane.
In aceste conditii, programarea celor interesati pe culoarele disponibile se va face in conformitate cu procedura urmatoare:
- au prioritate, in primul rind, membrii grupului de management, iar apoi membrii actuali ai clubului (cei care au platit cotizatia si pe durata renovarii bazinului),
- pe pozitiile ramase disponibile sint programati, dupa plata taxei de inscriere si a cotizatiei pt ianuarie si februarie, de regula plata cotizatiei facindu-se in avans, fosti membri (persoane care nu si-au mai platit cotizatia in aceasta perioada si care, implicit, nu mai sint membri), iar apoi cei ce se inscriu pentru prima oara de acum inainte.
Programarea pe culoare este prezentata online la https://spreadsheets.google.com/pub?key=p6hOcWsy4uN4MGGWEIIFSNg
Toti cei care isi vor exprima optiunea privind programarea pe culoare dupa ocuparea tuturor pozitiilor disponibile pe culoarele inchiriate in prezent vor fi trecuti pe o lista de asteptare vizibila online si optiunile lor vor fi luate in considerare in masura in care se mai pot inchiria culoare.

ATENTIE: rubricile din chestionarul de mai jos se completeaza direct in acest mesaj. Dupa completarea chestionarului apasati butonul TRIMITETI aflat imediat dupa ultima intrebare, nu butonul de TRIMITETI (sau SEND) a mesajului!

    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question
    This is a required question