Protecció de les seves dades
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nom
Si vol continuar rebent informació des de l'ACR de Fals
Amb motiu de l'entrada en vigor del nou Reglament general de protecció de dades personals el 25 de maig de 2018, l'informem que per poder continuar rebent les nostres comunicacions, a partir d'aquesta data, necessitem el seu consentiment.
Li demanem que, si és de la seva conformitat continuar rebent les nostres comunicacions, llegeixi les condicions legals que s'indiquen a continuació, complementi les dades, marqui la resposta i doni al botó Enviar. En cas de no fer-ho, les seves dades seran eliminades del nostre fitxer i deixarà de rebre informació.

INFORMACIÓ SOBRE LA PROTECCIÓ DE DADES

En compliment del que preveu el Reglament (UE) núm. 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades) pel qual es regula el dret d'informació als interessats, en virtut del principi de transparència, sobre les circumstàncies i condicions del tractament de dades a efectuar per l'Associació Cultural Recreativa de Fals (endavant A.C.R.) així com dels drets que assisteixen als interessats, s'informa que sense perjudici del que s'indica en cada un dels formularis del lloc web i les seves pàgines web, en el cas que l'usuari faciliti les seves dades per a les finalitats que s'hi indiquin, les seves dades personals poden quedar incorporades als fitxers de titularitat de l'A.C.R., amb la finalitat de poder gestionar la relació existent entre les parts així com la gestió, administració, informació, prestació i millora dels serveis que l'usuari decideixi contractar, sent incorporats en la nostra base de dades.

Per això, en compliment amb el Reglament anteriorment esmentat, l'A.C.R. requereix el seu consentiment de forma expressa i informat per tal de procedir al tractament de les seves dades, amb la finalitat de comunicar-nos per correu electrònic o qualsevol altre mitjà de comunicació equivalent, físic o electrònic, inclòs número de mòbil, per tal que rebi informació de tots els esdeveniments i activitats que fem o promocionem orientades a la difusió de les finalitats de l'A.C.R.

Les seves dades continuaran sent gestionades en un fitxer responsabilitat de l'A.C.R. i no seran cedides a cap altra entitat. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre no se sol·liciti la supressió per part de l'interessat. L'interessat té dret a accedir, rectificar, cancel·lar o oposar-se al tractament de les seves dades. Ho podrà fer dirigint-se per escrit a acrfals@gmail.com

Amb la seva acceptació, ens dóna el consentiment pel ja comentat.
*
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy