Inschrijvingsformulier snuffeldag
Geachte ouders

Onze school organiseert jaarlijks een aantal snuffeldagen voor leerlingen in het 6de leerjaar basisonderwijs. De coronacrisis gooide daar een tijdlang roet in het eten, maar we hopen deze mogelijkheid in het voorjaar opnieuw te kunnen aanbieden, aan geïnteresseerde instappers.

Snuffeldag (ook wel snuffelstage of snuffelklas). Wat is het?
Omdat we geloven dat leerlingen op dit moment van hun schoolloopbaan een erg belangrijke keuze maken die hun toekomst ook verder kan bepalen, proberen we hen zonder meer zo correct mogelijk te informeren over die grote stap. Omdat hiertoe niets de levensechte ervaring kan overtreffen, maken we graag ook voldoende tijd vrij om voor mogelijk toekomstige leerlingen* dergelijke snuffeldagen te organiseren.

De bedoeling is leerlingen daarbij een realistisch beeld te scheppen van het secundair onderwijs en meer specifiek van een lesdag op onze Middenschool.

Hoewel wij weten dat de vraag groot is om fysiek kennis te komen maken met onze school en de leerkrachten, is het omwille van de coronamaatregelen op dit moment niet zo eenvoudig om voornoemde snuffeldagen met zekerheid vast te leggen. We plannen deze momenten dan ook in onder enig voorbehoud en de kans bestaat dat wij ze omwille van de geldende en vaak wijzigende maatregelen in de maatschappij of specifiek voor onderwijs ook niet kunnen laten doorgaan zoals we ze hebben gepland. Op dat moment zullen we u dan via de opgevraagde contactgegevens verwittigen.
Diezelfde contactgegevens zullen ook worden gebruikt om u (als de geplande data dichterbij komen) informatie te verstrekken over de organisatie van de snuffelmomenten.

De 'schooldag/snuffeldag' start gewoonlijk om 9.00u en eindigt omstreeks 15.20u.

Hoe intekenen?
Via dit formulier geeft u voor uw kind uw interesse te kennen voor het meemaken van zo'n snuffeldag. Dichterbij dat moment zal u dan gecontacteerd worden, wanneer we de dag kunnen organiseren zoals voorzien.

Voor wat betreft de studie-opties die op onze school kunnen worden gekozen verwijzen we u graag naar de site www.mijnkeuze.be, en naar onze website www.msvoskenslaan.be

Voor andere vragen in verband met de snuffeldagen kan u steeds ook contact opnemen via het nummer 09/240.00.58
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ik schrijf in als *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of MS Voskenslaan. Report Abuse