Ecoul Sinagogilor - repetiții cu public
Ecoul Sinagogilor, cel mai nou proiect al Asociației Pantograf, își propune să stimuleze crearea și prezentarea publică de compoziții muzicale care să pună în valoare patrimoniul material și imaterial al comunității evreiești, prin colaborarea cu renumitul compozitor și 🎻 virtuoz al viorii Alexander Bălănescu și cu prim-cantorul cultului mozaic Emanuel Pusztai. 

Miercuri, 12 iulie, între 18-20, vor avea loc repetiții cu publicul specializat, într-o formulă restrânsă, pentru a putea urmări procesul de creație și colaborare dintre cei trei artiști

📍 Repetițiile se vor desfășura în Sala Orpheum, a Facultății de Muzică și Teatru (Piața Libertății 1, Timișoara), și necesită înscriere prin completarea acestui formular. 

Locurile sunt limitate.
 
Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat prin programul Grow Timișoara 2023, derulat de Centrul de Proiecte al Municipiului Timișoara, cu sume alocate de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Culturii, și co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

------
Notă: Toate datele furnizate în completarea acestui formular, inclusiv adresa de email, vor fi utilizate doar pentru organizarea acestui eveniment. 

În timpul repetițiilor vor fi făcute fotografii și vor fi filmate scurte cadre (fără sunet). 
Email *
Nume și prenume *
Data nașterii *
MM
/
DD
/
YYYY
Specializarea muzicală *
Adresa de e-mail *
Îmi exprim în mod expres consimțământul să se prelucreze datele mele cu caracter personal, care sunt oferite de către mine, în legătură cu proiectul Ecoul Sinagogilor, precum și să colecteze și să fie prelucrate datele mele pe durata derulării proiectului și să instituie măsuri corespunzătoare specifice pentru prelucrarea datelor în mod legal, echitabil și transparent in scopurile determinate, explicite si legitime. Confirm că am fost informat în conformitate cu prevederile la “PRELUCAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL ȘI PREVEDERILE NOULUI REGULAMENT GENERAL DE PROTECTIE A DATELOR” și că mi s-au adus la cunoștință drepturile mele prevăzute în Regulamentul 2016/ 679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR).
*
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy