Interaktív könyvbemutó Linzben: Hoztok nekünk túrórudit? #itthonotthon   2024.06.17.

Június 17-én hétfőn végre eljön az idő, amikor túrórudit is hozunk nektek a Kulturverein Strandgut Linzbe - de főleg a Hoztok nekünk túrórudit? című könyvet és annak szerzőit. 

Délután 4-kor kinyitjuk a kapukat, és egy kiscsoportos interaktív könyvbemutatóra hívjuk a linzi magyar családokat.

A programot 6-12 éves kor közötti gyerekeknek és szüleiknek ajánljuk, és a gyerekek életkorának megfelelő foglalkozást és beszélgetést készítünk elő. 

Ezen a hétfőn külföldön élő magyar gyerekek igaz történeteit meséljük el nektek, veletek, szüleiteknek, más gyerekeknek, együtt, közösen.

Mesélünk és megmutatjuk a “Hoztok nekünk túrórudit?” könyvet, amiben Raskó Gabi 14 család életét meséli el a gyerekek szempontjából és a gyerekek nyelvén.

A szerző sokat tud az expatok életéről, hiszen már gyerekként éveket töltött szüleivel Mexikóban és Brazíliában, nemrégiben pedig Indonéziába, Bali szigetére költözött családjával. A linzi #itthonotthon-ban sokat mesél majd nekünk erről, és a könyvírás kulisszái mögé is bevezet kicsit bennünket.

A Kulturverein Strandgutban velünk lesz a kötet szerkesztője, Szekeres Niki is, a gyerekirodalom jó ismerője, aki szerkesztői pályafutása során sokat látott, olvasott, hallott jó és kevésbé jó szövegekről, és egy jó hosszú listája is van azokról a kötetekről, amiket érdemes beszereznünk kisgyerekes és/vagy kamaszokat nevelő szülőként is - ezeket az ajánlókat is magával hozza és megosztja az összegyűlt érdeklődőkkel.

Szeretettel várunk a nyári szünet előtti családi #itthonotthon-unkba, amelyet a KultPult és a HungaroMedia a Femspace közreműködésével szervez.

Tartsatok velünk!

~~~~~~~~~ 

Dátum: 2024. június 17. hétfő, 16:00

Helyszín: Kulturverein Strandgut Linz, Ottensheimer Straße 25 Alturfahr, Eingang Fischergasse, 4040 Linz

~~~~~~~~~ 

Jegyárak: 

Felnőtt jegy: 10 EUR / fő 

Gyerekjegy: 7 EUR / fő 

Jegyvásárlási lehetőség az alábbi számlaszámára utalva: 

  • Kontoinhaber:  Ungarischer Medienverein HungaroMedia
  • AT87 5400 0000 0070 9428
  • Betreff: Turorudi

A rendezvénnyel kapcsolatban az  kapcsolat@hungaromedia.at  címen lehet érdeklődni.

Fontos:

A jegyvásárlás nem módosítható, nem törölhető és nem vonható vissza. Csere nem lehetséges. Visszaváltás, kizárólag elmaradt előadás esetén kezdeményezhető.

A rendezvényen hang-, kép- és videófelvételek készülnek, melyeken felismerhetők, beazonosíthatók lehetnek az azon szereplő személyek. A rendezvény területére való belépéssel a résztvevők feltétel nélkül hozzájárulnak ahhoz, hogy a készülő kép- és filmfelvételeken ők vagy hozzátartozóik esetlegesen szerepeljenek, és azokat weboldalunkon vagy közösségi média felületeinken felhasználjuk.


Sign in to Google to save your progress. Learn more
Név *
Számlázási cím *
E-Mail cím *
Telefonszám  *
Igényelt jegyek száma ( Felnőtt) *
Igényelt jegyek száma (Gyerek) *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy