ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ 2017
Τίτλος χωρίς τίτλο
ΟΝΟΜΑ
Your answer
ΕΠΙΘΕΤΟ
Your answer
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Your answer
E-MAIL
Your answer
ΦΥΛΟ
ΜΕΓΕΘΟΣ Τ-SHIRT
HMEROMHNIA ΓΕΝΝΗΣΗΣ
Για το έτος πατήστε πάνω και χρησιμοποιήστε τα βελάκια πάνω κάτω ή γράφετε
MM
/
DD
/
YYYY
ΕΠΙΘΥΜΩ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ:
ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ T-SHIRT - ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΗ 15 ΕΥΡΩ
ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡΚΟΠΕΛΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ
Δηλώνω υπεύθυνα ότι γνωρίζω τις συνθήκες διεξαγωγής του παραπάνω αγώνα, έχω υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και συμμετέχω στον αγώνα αποκλειστικά με δική μου ευθύνη.
ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΣΑΝΤΑΣ-ΔΩΡΑ ΧΟΡΗΓΩΝ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΑΝ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Οι αθλητές πρέπει να έρθουν στους Αγίους Αποστόλους για να παραλάβουν την τσάντα με τα δώρα και τον αριθμό συμμετοχής τους.

Υπερκοπέλι Ολυμπιακών Αποστάσεων:
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου : 10.00π.μ - 13:00μ.μ

Υπερκοπέλι Ερασιτεχνικού χαρακτήρα & Υπερκοπελάκι:
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου: 10:00π.μ - 20:00μ.μ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΗΜΕΡΟΥ-Γενικές πληροφορίες
Την πρώτη μέρα, Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου:

* Το Υπερκοπέλι Olympic είναι αγώνας ολυμπιακού τριάθλου, που περιλαμβάνει 1.500 μέτρα κολύμπι, 40 χλμ ποδηλασία και 10 χλμ τρέξιμο. Έχει αγωνιστικό χαρακτήρα, με χρονομέτρηση και κατάταξη. Τέσσερις πρωτεύσαντες αθλητές, ο πρώτος άνδρας και η πρώτη γυναίκα, ο πρώτος έφηβος και η πρώτη έφηβη, θα αναδειχθούν σε «Επίσημους αθλητές - πρεσβευτές του Ορίζοντα». Δηλαδή, θα τους δοθεί η διαπίστευση να εκπροσωπούν επίσημα τον Ορίζοντα σε αγώνες όλη την επόμενη χρονιά. Ο Ορίζοντας θα τους παρέχει την πλήρη αθλητική εμφάνιση στα χρώματα του και με τα λογότυπα του. Στόχος είναι η διάδοση του μηνύματος της αθλητικής παρέας και του Ορίζοντα «Αγώνας για ζωή». Οι αθλητές αυτοί, στο επόμενο Υπερκοπέλι ή θα διατηρούν τον τίτλο (ανάλογα με τα κριτήρια) ή θα τον απονέμουν στους επόμενους.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΖΩΝΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ: 14:00, ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΓΩΝΑ: 14:30, ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 40 ευρώ, ΠΑΡΟΧΕΣ: τεχνικό μπλουζάκι, μετάλλιο, έπαινος, κουπόνι για πιλάφι, 2 σουβλάκια και μπίρα, ΑΠΟΝΟΜΕΣ: 20:00

* Οι «Ανοιχτοί Ορίζοντες» είναι αγώνας δρόμου δυναμικού περπατήματος 5 χλμ όπου οι συμμετέχοντες δεν χρειάζεται να είναι αθλητές, ενώ δεν θα υπάρχει χρονομέτρηση και κατάταξη. Στόχος είναι η προβολή και ενίσχυση των φιλανθρωπικών σωματείων της πόλης μας, αφού ο κάθε συμμετέχων θα επιλέγει ένα σωματείο από όσα έχουν δηλώσει συμμετοχή στον αγώνα, στο οποίο θα προσφέρει το μισό του κόστους συμμετοχής του. Τα συμμετέχοντα σωματεία είναι: ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη, ΕΛΕΠΑΠ, Σύλλογος Θαλασσαιμίας, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, Αρίων, Κοινωνικό Ιατρείο Φαρμακείο Αλληλεγγύης Χανίων, Κύτταρο Χαλέπας, Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και της Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Χανίων, Συνάνθρωπος, SantaRun, Ορίζοντας.
ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ: 18:00, ΕΚΚΙΝΗΣΗ: 18:30,
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 10 ευρώ (5 ευρώ στη διοργάνωση + 5 ευρώ στο επιλεγόμενο σωματείο), ΠΑΡΟΧΕΣ: μετάλλιο, έπαινος, κουπόνι για πιλάφι.
ΕΓΓΡΑΦΕΣ/ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: στα σωματεία / ιδρύματα που συμμετέχουν εως 15/09.

* «Συναυλία και Πιλάφι πάρτι», Συναυλία στην παραλία από τους Ευγένιο Δερμιτάσογλου και Γιάγκο Χαιρέτη, με πιλάφι, σουβλάκια και μπίρες.

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΤΙ: 20:00, ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ: 20.30

Τη δεύτερη μέρα, Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου :

* Το Υπερκοπελάκι είναι μίνι αγώνας τριάθλου, μη αγωνιστικού χαρακτήρα, για παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών. Οι μικροί αθλητές θα κολυμπήσουν 50 μέτρα, ύστερα θα διανύσουν 2 χλμ με τα ποδήλατα και τέλος θα τρέξουν 500 μέτρα. Σκοπός του μίνι τριάθλου είναι η διάδοση του αθλήματος στις μικρές ηλικίες. Δικαίωμα συμμετοχής έχει κάθε παιδί της παραπάνω ηλικιακής κατηγορίας, ενώ προϋπόθεση αποτελεί η κατάθεση υπεύθυνης δήλωσης γονέα ή κηδεμόνα που να του επιτρέπει τη συμμετοχή του στον αγώνα. Η υπεύθυνη δήλωση και η δήλωση συμμετοχής μπορεί να συμπληρώνεται στο σημείο που αναφέρεται παρακάτω.
ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ: 8.00, ΕΚΚΙΝΗΣΗ: 9.00, ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 10ευρώ, ΠΑΡΟΧΕΣ: Μακό μπλουζάκι, μετάλλιο, έπαινος, κουπόνι για σουβλάκι και αναψυκτικό.
* Το Υπερκοπέλι είναι αγώνας ερασιτεχνικού χαρακτήρα, στον οποίο ο αθλητής συμμετέχει διαδοχικά στα τρία αγωνίσματα και μάλιστα συνεχόμενα χωρίς κενό, πέραν αυτού που χρειάζεται για να φορέσει ρούχα ή να προσαρμόσει τον εξοπλισμό του. Ο αγώνας θα ξεκινήσει με κολύμπι απόστασης 400μ. Στη συνέχεια, οι αθλητές θα επιβιβαστούν στα ποδήλατα τους και θα πραγματοποιήσουν διαδρομή 15χλμ και τέλος θα τρέξουν 4 χλμ γύρω από το παρκάκι των Αγίων Αποστόλων.Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά θα συμμετέχουν και ομάδες απαρτιζόμενες από δύο(2) ή τρία(3) άτομα, με την προϋπόθεση ο ένας εξ αυτών να είναι Άτομο ΜΕ Αναπηρία.Σκοπός είναι να υπάρξει πληροφόρηση, ευαισθητοποίηση και αλληλεπίδραση των αθλητών του τοπικού πληθυσμού με μαθητές - αθλητές με αναπηρία. Για δεύτερη χρονιά φέτος, 4 αθλητές/τριες από το κλασικό ερασιτεχνικό Υπερκοπέλι που θα προκύψουν με κλήρωση ανεξάρτητου θέσεως, αφού ο στόχος δεν είναι η διάκριση, θα αναδειχθούν σε «Επίσημους αθλητές - πρεσβευτές του Ορίζοντα». Δηλαδή, θα τους δοθεί η διαπίστευση να εκπροσωπούν επίσημα τον Ορίζοντα σε αγώνες όλη την επόμενη χρονιά. Ο Ορίζοντας θα τους παρέχει την πλήρη αθλητική εμφάνιση στα χρώματα του και με τα λογότυπα του. Στόχος είναι η διάδοση του μηνύματος της αθλητικής παρέας και του Ορίζοντα «Αγώνας για ζωή». Οι αθλητές αυτοί, στο επόμενο Υπερκοπέλι ή θα διατηρούν τον τίτλο (ανάλογα με τα κριτήρια) ή θα τον απονέμουν στους επόμενους.
ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ: 9.00, ΕΚΚΙΝΗΣΗ: 10.00, ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 15ευρώ, ΠΑΡΟΧΕΣ: Μακό μπλουζάκι, μετάλλιο, έπαινος, κουπόνι για 2 σουβλάκια και μπίρα.
* Πάρτι στην παραλία με live μουσική απο το συγκρότημα Freak Tones και dj set, σουβλάκια, μπίρες, αλλά και με τους αγαπημένους «Σούπερ ήρωες», μια διασκεδαστική μάχη στην άμμο. Ένας στίβος μάχης στην παραλία των Αγίων Αποστόλων θα περιμένει όλους όσοι συμμετέχουν, ενώ μια ομάδα θα προετοιμάζει τους συμμετέχοντες κάνοντας τους να μοιάζουν με παρωδία των σούπερ ηρώων.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 5 ευρώ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ
ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ:
• ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΑΣ
• ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ( ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ)
• Η ΤΣΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ
• ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΜΑ
ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Όλοι οι αθλητές πρέπει να βρίσκονται με τον εξοπλισμό και το ποδήλατο τους στην ζώνη αλλαγής μια ωρα πριν την εκκινηση!!
Επιλέγουν μια θέση στις μπάρες για το ποδήλατο τους και ύστερα κατευθύνονται στην γραμματεία για να γραφτεί ο αριθμός τους στο χέρι και στο πόδι. Ύστερα ετοιμάζονται για το πρώτο άθλημα το κολύμπι αφού φορέσουν το σκουφάκι που τους έχουμε δώσει στην τσάντα την προηγούμενη μέρα.
ΖΩΝΗ ΑΛΛΑΓΗΣ
• Οι αθλητές πρέπει να προνοήσουν ώστε τα προσωπικά τους αντικείμενα παραμένουν στην προσωπική τους θέση στην Ζώνη Αλλαγής.
• Στην ζώνη αλλαγής μισή ωρα πριν την εκκίνηση εως και τον τερματισμό του τελευταίου αθλητή, απαγορεύεται η είσοδος και η παραμονή οποιουδήποτε έκτος των αθλητών για λογούς ασφάλειας.
• Οι αθλητές δεν μπορούν να εμποδίζουν την κίνηση άλλων αθλητών στην Ζώνη Αλλαγής και δεν μπορούν να επεμβαίνουν όσον αφορά τον εξοπλισμό των άλλων αθλητών.
• Οι αθλητές πρέπει να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν στα ποδήλατα τους στις καθορισμένες περιοχές. Γενική αρχή είναι ότι δεν μπορούν να είναι ανεβασμένοι στα ποδήλατά τους στην ζώνη αλλαγής. Απαγορεύεται η ποδηλασία εντός της Ζώνης αλλαγής
• Όλοι οι αθλητές πρέπει να έχουν δέσει τα κράνη τους την στιγμή που ξεκρεμούν τα ποδήλατά τους από την σχάρα εδάφους των ποδηλάτων (bike racks)
ΚΟΛΥΜΠΙ
• Ένας αθλητής μπορεί να χρησιμοποιεί οποιοδήποτε στυλ κολύμβησης επιθυμεί.
• Δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε αντικείμενο, όπως σημαδούρα ή σκάφος για να κινηθεί μπροστά.
• Δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει επιπλέον εξοπλισμό
ΠΟΔΗΛΑΤΟ
• ΦΟΡΑΜΕ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΠΡΙΝ ΞΕΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ!!!!!
• Ανεβαίνουμε στο ποδήλατο εφόσον έχουμε βγει από την ζώνη αλλαγής
• Κατεβαίνουμε από το ποδήλατο πριν την είσοδο μας στη ζώνη αλλαγής
• Οι αθλητές δεν επιτρέπεται να μπλοκάρουν τους άλλους αθλητές και υπακούουν στους κανόνες κυκλοφορίας, όπως και στις υποδείξεις των εθελοντών και της τροχαίας
ΤΡΕΞΙΜΟ
• Προσέχουμε παρά πολύ τους ποδηλάτες γιατί τρέχουν με μεγαλύτερη ταχύτητα από τους δρομείς και ειδικά στην έξοδο μας από την ζώνη αλλαγής
ΠΑΡΤΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ
• Με την συμμετοχή σας έχετε δωρεάν δυο σουβλάκια, μια μπύρα και δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση δώρων των χορηγών.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ 'ΟΡΙΖΟΝΤΑ'

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Κατάθεση το ακριβές ποσό ανάλογα την επιλογή αγώνα παραπάνω στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλογου Ορίζοντα
Εαν επιθυμείτε και το έξτρα αγωνιστικό T-shirt στον αγώνα Υπερκοπέλι ερασιτεχνικού χαρακτήρα η χρέωση ειναι συν15 ευρώ

Πειραιώς- Λογ. IBAN: GR94 0172 7580 0057 5802 3813 023
Εθνική- Λογ. IBAN: GR90 0110 4950 0000 495 2960 5245

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms