Prijava na besplatnu edukativnu radionicu o društvenom poduzetništvu
U sklopu projekta "Društveno-poduzetnički mozaik splitsko-dalmatinskog područja", financiranog iz Europskog socijalnog fonda, provodi se besplatna edukativna radionica "Radionica o društvenom poduzetništvu i projektnom upravljanju" namijenjena prvenstveno nezaposlenim aktivnim tražiteljima posla, ali i drugima koji su zainteresirani za navedenu tematiku.

Edukaciju provodi Michael Freer, stručnjak za društveno poduzetništvo i projektno upravljanje, zaposlenik CEDRA-e Split i direktor društvenog poduzeća Ensoco (www.ensoco.co.uk).

Radionica će se održati u petak, 16. ožujka 2018. s početkom u 11:00 sati, u prostorijama DURA-e, Razvojne Agencije Grada Dubrovnika, na adresi Ulica branitelja Dubrovnika 15, Dubrovnik. Broj mjesta je ograničen, a prednost za sudjelovanje na radionici imaju nezaposlene osobe!

NAPOMENA - U svrhu potvrđivanja statusa, nezaposlene osobe su dužne pri dolasku donijeti potvrdu o nezaposlenosti Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) ili potvrdu o radno-pravnom statusu koju izdaje Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO).

Status *
Ime *
Your answer
Prezime *
Your answer
Koliko imate godina? *
Your answer
E-mail *
Your answer
Kontakt telefon/mobitel *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service