Foto-funkisarna!
Om du har en egen kamera och gärna utforskar konvent genom kameralinsen så har du nu chansen att jobba som fotofunkis hos oss!
Som fotofunkis tar du stort eget ansvar för ditt jobb och fotar lekar, aktiviteter, tävlingar och allt möjligt stort och smått som hör konventslivet till. Cosplay-meetups, PEZ-byggartävling, sagostund eller showdown vid arkadspelen - du finns där och förevigar ögonblicken! Precis som våra andra funkisar får du naturligtvis gratis inträde inklusive sovsalsplats, funkismat, t-shirt och en härlig konventsupplevelse.

Om rättigheter till bilderna:
Bilderna vill vi att du lämnar digitalt till oss antingen direkt på konventet, eller inom en månad från att konventet är slut. Föreningen som står bakom PicaCon, Do it!, vill ha rätt att använda bilderna till marknadsföring av evenemanget och sin verksamhet i såväl digitala som tryckta media, format och publikationer. Självklart uppger vi dig som fotograf vid alla publiceringar. Du behåller naturligtvis rätten av själv använda bilderna t.ex. i din portfolio.

Om samtycke:
Som fotograf ansvarar du för att de människor du fotar får chansen att ge sitt samtycke till att bli fotade. Om en person som blivit fotad ber dig att ta bort en bild för att hen ångrat sig om samtycket, så tar du självklart bort bilden.
Naturligtvis tar du inte heller bilder som kan vara kränkande för de som är med på bilden.
Det här är viktigt för PicaCon eftersom vår förening (precis som alla ideella organisationer) måste följa Dataskyddsförordningen som började gälla 25 maj 2018, och som är väldigt strikt när det kommer till hanteringen av personuppgifter - och fotografier som föreställer personer kan vara personuppgifter!

Om du tycker att det här låter okej, klicka vidare in i ansökningsformuläret!

/Hannah, huvudarrangör för PicaCon 2020
Hantering av personuppgifter
PicaCon är ett arrangemang som drivs av föreningen Do it! För att vi ska kunna genomföra ett bra och tryggt arrangemang behöver vi samla in och hantera personuppgifter. Du kan läsa om vår personuppgiftshantering på: http://doitlikeaboss.se/om-foreningen/personuppgifter.html
Godkänner du vår hantering av dina personuppgifter? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy