Enkät om bostadsdiskriminering riktad till organisationer/verksamheter
Hej!
Malmö mot Diskriminering (MmD) arbetar med att ta fram en nationell verksamhetsplan för att kunna sprida kunskap och information om bostadsdiskriminering och tillgängliggöra juridisk hjälp till personer som utsätts för bostadsdiskriminering.

För att kunna göra detta så vill vi ha er hjälp! Hur ser det ut i er verksamhet? Vilka erfarenheter har Ni och vilka behov ser ni? Nedan följer ett antal frågor som riktar sig till organisationer och verksamheter som kommer i kontakt med personer som utsatts för bostadsdiskriminering.

1. Har ni i er verksamhet kommit i kontakt med personer som utsatts för/ eller som ni misstänker har utsatts för bostadsdiskriminering?
1.1 Om svaret är ja i vilken sorts situationer har diskriminering skett?
2. Skulle ni i er organisation/verksamhet vilja ta del av utbildning kring bostadsdiskriminering?
2.1 Om ja i vilken form skulle du/ni helst vilja att denna utbildning anordnades? (till exempel lokal utbildning, broschyr etc.)
Your answer
2.2 Vad skulle du/ni tycka var viktigast på en sådan utbildning?
3. Skulle ni i er organisation/verksamhet ha nytta av att det nationellt fanns tillgång till juridisk rådgivning och stöd för personer som utsätts för bostadsdiskriminering?
3.1 Om ja i vilken form skulle ni vilja att det stödet fanns?
4. Har du/ni några tankar kring, eller förslag på, hur en nationell verksamhet som syftar till att lyfta frågan om bostadsdiskriminering ska utformas?
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Malmö mot Diskriminering. Report Abuse - Terms of Service