ENQUETE | [ VVST ] Vlaamse Volks- & Samentuinen
BESTE, HELAAS IS DE DEADLINE VERLOPEN EN KAN U ZICH DOOR HET INVULLEN VAN DE ENQUETE NIET MEER KANDIDAAT STELLEN VOOR DE GRATIS BODEMANALYSE.

U KAN DE ENQUETE WEL NOG INVULLEN EN DE DOOR U INGEVULDE GEGEVENS, OPMERKINGEN EN/OF VRAGEN ZULLEN WEL NOG OPGENOMEN WORDEN IN HET ONDERZOEK. U HELPT OP DIE MANIER HET ONDERZOEK NOG RELEVANTER TE MAKEN!

INLEIDING ONDERZOEK AANPAK VERONTREINIGING IN VLAAMSE VOLKS- EN SAMENTUINEN
Vanwege het groeiende aantal volks- en samentuinen, en het daarbij behorende aantal enthousiaste tuiniers dat groenten van eigen teelt consumeert, en vanwege het feit dat de terreinen voor deze volkstuinen soms op braakliggende gronden met een onbekende verontreinigingshistoriek liggen (bv. aan de rand van spoorwegen), lanceerde OVAM een studie die zich specifiek richt op het in kaart brengen van de bodemtoestand van de Vlaamse volks- en samentuinen (VVST) en op de preventieve (o.a. bewustwording) en curatieve aanpak van eventueel voorkomende bodemverontreiniging.

Deze studie wordt van maart 2018 tot maart 2019 uitgevoerd door de Bodemkundige Dienst van België en het Kenniscentrum tuin+ van de Erasmushogeschool Brussel in samenwerking met de vvog, vzw Velt en Tuinhier vzw.

Als onderdeel van deze studie lanceren de onderzoekers ook voorliggende enquête, gericht naar de eindgebruikers op het terrein.

Richtlijnen voor het invullen van de enquête:
De enquête invullen kost 10 à 15 min van uw tijd.

INFORMATIE DIE U NIET BEKEND IS MAG GERUST OVERGESLAGEN WORDEN
in dat geval typt u 'ik weet het niet' of een '?' in het betreffende invul-veld.

Het invullen van uw e-mailadres aan het begin van de enquête is enkel nodig om een confirmatie te sturen na beëindiging van de enquête. Vanzelfsprekend zullen uw gegevens door ons enkel gebruikt worden in het kader van dit onderzoek en zullen zij onder geen beding aan derden worden doorgegeven. Het VVST-onderzoeksteam zal u in dit verband ook enkel verder contacteren indien u ons daar de toestemming voor geeft op het einde van de enquête.

Wij danken u om, via het invullen van deze enquête, mee te werken aan de verbetering van de bodemkwaliteit van Vlaanderen.

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms