Anmälan: Borgrasarfest 656
Detta är anmälningsformuläret för lajvet  Borgrasarfest 656 . Läs mer på hemsidan: https://gyllenehjorten.se/kalender/Borgrasarfest656/

Formuläret fylls i individuellt per person. De som kan får alltså gärna fylla i själv, även om du åker som en del i en familj eller grupp.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Basinfo
Namn? *
E-post? *
Telefon? *
Ålder vid lajvstart (om du är under 20)?
Praktiskt
Matpreferenser och allergier?
Speciella önskemål på boende?
Uppfylles i den mån det är möjligt. Skriv om du t.ex. vill ha något speciellt av föreningens tält, har med dig eget tält, eller har speciella behov t.ex. på grund av en dålig rygg.
Är du djurrädd? *
Det kommer finnas hundar, katter, m.fl. på lajvet. Om du har problem med det kan vi diskutera hur vi hanterar det på ett bra sätt.
Kan du delta hela lajvet?
Om du behöver komma sent eller åka tidigare, skriv det här. Det går bra att meddela senare också, men gör det gärna så snart som möjligt så vi kan planera därefter.
Har du sjukvårdsutbildning?
Har du sjukvårdsutbildning eller någon annan nyttig kunskap som kan komma till nytta i en krissituation och som du gärna hjälper till med?
Övrigt?
Något annat vi som arrangörer behöver veta om eller ta hänsyn till för att vi ska kunna skapa en bra upplevelse tillsammans?
Spelupplevelse
Har du några önskemål på roll? *
Om du har en roll du vill spela, skriv det! Eller kom med önskemål eller förslag om vilken slags roll du vill ha.
Är det något speciellt du skulle vilja uppleva på lajvet?
Vi lämnar inga löften, men vem vet... Kanske finns det något i bakgrunden till din roll som du vill ska dyka upp, eller någon specifik känsla eller spelupplevelse du är ute efter? Berätta så får vi se vad vi kan göra!
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy