Belangstellingsregistratie BYOD workshop
Ik ben van plan een serie workshops te organiseren over "Bring your own device" (BYOD). De workshops zijn gebaseerd op mijn boek dat in juni zal verschijnen. Ik richt mij in eerste instantie op beslissers, professionals en ICT-ers die een BYOD-beleid moeten of willen vormgeven binnen hun organisatie. In groepjes van maximaal 10 personen bekijken we wat BYOD wel en niet is en welke (on)mogelijkheden er voor jouw organisatie zijn om BYOD in te voeren.

De invulling is hands-on. Het is de bedoeling in om relatief korte tijd (2,5 uur) een realistisch en praktisch antwoord te krijgen op de vraag: "Hoe verder met BYOD in mijn organisatie". Een exemplaar van het boek "Bring your own device. Toepassing voor werkgevers en professionals" is bij de prijs inbegrepen.

Ik wil twee soorten workshops uitwerken, één voor gemengde groepen en een in-house workshop voor bedrijven en organisaties.

Met deze vragenlijst wil ik graag meer te weten komen over wenselijke locaties voor de workshops, de prijs die gevraagd kan worden en wat je graag in de workshop aan bod ziet komen. Aan het eind is er de mogelijkheid om je contactgegevens achter te laten, maar dit is optioneel.
Wat is voor jou de ideale locatie voor de workshop? *
Required
Wat is een redelijke prijs per deelnemer voor een dergelijke workshop? *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy