Promoció m4Social - Fundació puntCAT
Voleu millorar la presència digital de la vostra entitat? Si el català és la llengua de la vostra entitat i de les persones per les quals treballeu, el .cat és el vostre domini!

Per què disposar d'un domini .cat?

1) El domini és una de les variables que els cercadors tenen en compte a l’hora de posicionar una determinada pàgina en els seus rànquings. Si el nostre públic objectiu és de parla catalana, disposar d’un domini .cat ajuda a millorar el posicionament en els cercadors i per tots els navegadors configurats amb el català com a llengua predeterminada.

2) Oferir els continguts amb un domini basat en la llengua ajuda a millorar la qualitat de les visites al web.

3) Amb l’objectiu de millorar el posicionament també és molt important tenir la web allotjada a servidors amb IPs el més properes possibles, sent les ubicades a Espanya les que ofereixen un millor retorn per al posicionament.

Des de Fundació.Cat posen a disposició de les entitats sense ànim de lucre una promoció que inclou domini i hosting per 40€/any, o només el domini .cat per 6€/any i que comptarà amb el suport de l'equip de m4Social en el procés d'adquisició i instal·lació en cas que ho necessiteu. Si esteu interessats ompliu el següent formulari.

Nom *
Cognoms *
Nom de l'entitat/organització *
Correu electrònic *
En quina promoció estàs interessat/da? *
Necessites suport de l'equip de m4Social durant el procés de compra o instal·lació? *
Com has conegut aquesta promoció?
Clear selection
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Taula d'Entitats del Tercer Sector. Report Abuse