Saint-Stroppez Deluxe - 23/09/23

CONCERT BRAM EN LENNERT SOLD OUT - Lees hieronder voor tickets fuif NA B&L.

Concert Bram en Lennert uitverkocht! Tickets voor de fuif (na Bram en Lennert) kunnen aan de kassa verkregen worden aan een verminderde prijs van €10! VANAF 21u30 start de fuif!

Beste RT Family, vrienden en sympathisanten van Ladies’ Circle en Ronde Tafel Halle,

Ladies’ Circle en Ronde Tafel Halle organiseren op zaterdag 23 september 2023 vanaf 19:00, een fundraiser voor onze lokale goede doelen, ‘Saint-Stroppez Deluxe’ in De Kazerne te Halle waarvoor we jullie graag uitnodigen.

Een fantastisch jubileum feest (LC11 40 jaar en RT17 65 jaar) met een knipoog naar de omgeving van Stroppen waar we sinds 5 jaar het Saint-Stroppez after work event organiseren. Met Saint-Tropez als rode draad doorheen de avond, gaan we de uitdaging aan om u een feestelijke tijd te bezorgen.

De live muziek met special guests Bram en Lennert en verschillende bekende lokale DJ's, DJ Squirre & DJ mazzletov, nemen u mee in de festiviteiten van de avond bij een heerlijk glas champagne en eten via onze foodtrucks. Een fuif meets after work vibe... 

Niet te missen! 

Concert Bram en Lennert uitverkocht! Tickets voor de fuif (na Bram en Lennert) kunnen aan de kassa verkregen worden aan een verminderde prijs van €10! VANAF 21u30 start de fuif!

Toegang +18jaar

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Submit
Clear form
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy