Søknadsskjema Medseiler Tall Ships Races 2019 - Randaberg kommune
Randaberg kommune søker ungdommer mellom 15-25 år som ønsker å være medseilere i Tall Ships Races 2019.The Tall Ships Races er et ungdomsarrangement med hovedformål å få ungdom til å møtes i vennskapelig seilas på tvers av nasjonalitet, kultur, religion, kjønn og sosial bakgrunn.

Å seile med en av skutene under Tall Ships Races er en opplevelse for livet. Som medseiler får du seile med en av de tre norske skutene Sørlandet, Christian Radich eller Statsraad Lehmkuhl på etappen fra Fredrikstad-Sirevåg-Bergen i tidsrommet 13.-21. juli. Det vil bli organisert felles reise med deltakere fra Hå kommune til Fredrikstad, og hjem fra Bergen

Du trenger ikke å ha seilererfaring før, men må være ved normalt god helse. Det er en egenandel på kr 3 500 for de som blir trukket ut til å delta. Randaberg kommune og lokale sponsorer dekker resten av kostnadene. Dersom du ønsker å delta, men har en utfordring med å kunne dekke egenandelen kan du krysse av for at du ønsker støtte til egenandelen fra kommunen. Så tar vi kontakt med deg om dette.

Navn *
Your answer
Adresse *
Your answer
E-post *
Your answer
Telefon *
Your answer
Fødselsdato *
Your answer
Hvorfor vil du være med som medseiler?
Your answer
Økonomisk støtte
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service