Jelentkezés a Romaversitas által támogatott nyelvtanulásra
A Romaversitas különféle képzésekkel és közösségi programokkal támogat abban, hogy sikeresen befejezd egyetemi tanulmányaidat, szakmailag kiteljesedj és a végzettségednek megfelelő állást találj magadnak. Ha úgy érzed, tanulmányi vagy szakmai előmeneteledet nagyban elősegítené a nyelvtanulás, az alábbi kérdőív kitöltésével jelentkezhetsz a szolgáltatásra.

A Romaversitas által támogatott nyelvtanulásra minden, felsőoktatásban tanuló roma fiatal jelentkezhet. Jelentkezhet továbbá a Romaversitas minden, hallgatói jogviszonnyal már nem rendelkező volt diákja. A jelentkezések elbírálásakor előnyt élveznek azok a fiatalok, akiknek a diplomájuk készhezvételéhez van szükségük nyelvvizsgához.

A jelentkezésedet egy-két héten belül elbíráljuk, és ennek eredményéről írásban értesítünk. Pozitív elbírálás esetén ezután egy személyes találkozó során megbeszéljük, hogy milyen keretek között támogatjuk a nyelvtanulásod és milyen kötelezettségeket vállalsz ezzel kapcsolatban az Alapítvány felé. Ezeket a nyelvtanulás megkezdése előtt szerződésben rögzítjük majd.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Romaversitas Alapítvány. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms