Enquête
Beste bewoner in de Drentsche Aa,

Allereerst willen wij u hartelijk danken voor uw deelname aan dit onderzoek. In het kader van de campagne Ons water uit de Drentsche Aa doen we onderzoek naar uw woon- en leefomgeving, het effect op de drinkwaterkwaliteit en uw rol daarin. Onder woon- en leefomgeving verstaan we uw tuin, het dorp en haar directe omgeving.

Het doel van dit onderzoek is inzicht te verkrijgen in hoe bewoners van het Drentsche Aa gebied omgaan met hun leefmilieu. De uitkomsten worden tevens gebruikt om vervolg te geven aan deze campagne. Het bovenliggende doel is uiteraard schoon drinkwater in en uit de Drentsche Aa.

Het onderzoek neemt ongeveer 5 minuten van uw tijd in beslag. Er wordt vertrouwelijk met uw gegevens omgegaan en de resultaten worden geheel anoniem verwerkt.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over het onderzoek, neem dan contact met het organisatieteam op via info@bokd.nl, voor meer informatie over de campagne verwijzen wij u naar www.onzedrentscheaa.nl. Hierop worden ook de onderzoeksresultaten gedeeld.

Nogmaals hartelijk dank voor uw deelname aan dit onderzoek.

Met vriendelijke groet,

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms