10 de Febrer. Raquetes a la Tossa d'Alp
Aquest proper 10 de Febrer pujarem al cim de la Tossa d’Alp amb raquetes. Sortint del pàrquing del Mirador dels Orris ( refugi del Rebost) i seguint la ruta del trencapinyes fins ficar-nos de ple a dins del bosc i començar a seguir la ruta dels cavalls de vent, fins arribar al refugi del niu d’Àliga, i cim de Tossa d’Alp. Per tornar baixarem pel mateix camí.

Dificultat estimada: Mitjana/Alta per la distància i el desnivell acumulat en un medi amb neu.

Distància i desnivell aproximats: 15km i 900m de desnivell positiu.

Que cal portar: Menjar per tot el dia, aigua, raquetes o esquis de muntanya, material hivernal de muntanya.

INFORMACIÓ IMPORTANT SI NO ESTÁS FEDERAT I HAS DE SOL·LICITAR UNA LLICÈNCIA TEMPORAL

*Les llicències temporals s’han de pagar abans d’apuntar-se al formulari per transferencia , indicant dia i hora de l’ingrés. (5€ al número de CAIXABANK ES59 2100 3170 64 2200109249)

*En cas de no assistir a la sortida es perdran els 5 euros.

*Si es suspen la sortida per part de l’organització es tornaran els diners.

INFORMACIÓ IMPORTANT

*Les sortides es tancaran EL DIJOUS A LES 15H (sempre que no es digui el contrari)

*Tota inscripció amb dades incomplertes o incorrectes s’anul.larà.

Per apuntar-se cal omplir el següent formulari

Dinamitzador de l’activitat: Jordi Mines.

NOM *
Your answer
COGNOMS *
Your answer
D.N.I. *
Your answer
DATA DE NAIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
NÚMERO TARGETA CATSALUT
Si estás federat no cal que l'omplis
Your answer
TELÈFON *
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC *
Your answer
FRANJA D'EDAT *
NÚMERO DE SOCI (si ets soci)
Your answer
FEDERAT *
NÚMERO FEDERACIÓ
Your answer
PAGAMENT LLICÈNCIES TEMPORALS
Si no estas federat i vols assistir a la sortida, abans d'enviar aquest formulari haurás de pagar 5€ al compte de La Caixa número ES59 2100 3170 64 2200109249 Seguidament indica aquí el dia i hora en qué has fet l'ingrés o transferencia.
Your answer
DECLARO I ACCEPTO *
Amb l'enviament del present formulari DECLARO i ACCEPTO que estic prou entrenat per realitzar aquesta activitat, que no pateixo cap lesió física que pugui agravar-se durant o com a conseqüència de la meva participació a l’activitat abans esmentada i que eximeixo el Centre Excursionista Sant Boi, i els membres responsables, de tota responsabilitat derivada de qualsevol eventualitat. Autoritzo els serveis mèdics a practicar-me qualsevol cura que pugui necessitar o qualsevol altra intervenció que ells considerin oportuna, tant si em trobo en condicions de sol·licitar-la com en el cas de no trobar-m’hi. També em comprometo a abandonar l’activitat si algun responsable ho creu necessari per a la meva salut. També declaro que estic al corrent de la dificultat i duresa d’aquesta activitat i de l’itinerari i horari aproximat que es durà a terme, i em comprometo a fer cas de les indicacions que els vocals responsables de la sortida em puguin fer, amb la finalitat d’evitar qualsevol dany o problema. D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor,a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, dono el meu consentiment exprés perquè el CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI pugui captar les meves imatges, les imatges dels meus fills/filles, durant el desenvolupament d’activitats organitzades per aquesta entitat i les Federacions i Associacions a les que estigui adherida, i les pugui reproduir i difondre per mitjà de qualsevol tipus de suport o canal de comunicació, i específicament en el lloc web de l’entitat, en el àmbit de les seves competències i actuacions.
MENORS D'EDAT
EN CAS DE MENOR D'EDAT INDICANS NOM I DNI PERSONA RESPONSABLE
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service