Jag vill sjunga i Almakören
Almakören välkomnar nya medlemmar höstterminen 2021. Vi kommer att börja vårterminen den 16 augusti med fysiska övningar och avslutar terminen med en konsert i början av december om smittläget och restriktioner tillåter. Vi följer noga den information och de riktlinjer som finns och förhåller oss till dem.

Vi övar på måndagar i två grupper, 17.00 och 19.00. Du får själv välja vilken grupp du vill sjunga i. Du tar också eget ansvar att skriva ut aktuella noter till övningarna.

Från den 1 januari 2021 blev Almakören en kör ansluten till Sveriges Körförbund. Det innebär att alla våra medlemmar dessutom blir enskilda medlemmar i förbundet. Det innebär också att vi får hjälp och stöd från förbundet samt att vi som kör och du som enskild medlem får en rad medlemsförmåner. Information om det hittar du på sverigeskorforbund.se

Från hösten 2021 planerar vi att samarbeta med studieförbundet Sensus i Göteborg.

Vi övar i Annedalskyrkan och vår konstnärlige ledare och körledare är Tommy Jonsson. Almakören är en blandad kör med en mycket blandad repertoar.

Det kostar 95 kronor per gång som du övar. Det finns möjlighet att köpa klippkort och då blir kostnaden något lägre per gång. Du betalar också en medlemsavgift på 300 kronor per kalenderår. Almakören är en kontantfri kör, betalningar sker via körens bankkonto eller via swish.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Förnamn *
Efternamn *
Bekräfta ePostadressen *
Gatuadress *
Postnummer *
Ort *
Personnummer ÅÅÅÅMMDDXXXX *
Telefonnummer *
Vilken stämma tror du att du vill sjunga i? *
Required
Almakörens policy för behandling av personuppgifter. *
Nedan sammanfattas vilken information som hanteras och för vilka ändamål.
Captionless Image
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy