22 i 23 de Juliol. Alta Muntanya: Bessiberri Sud.
Atenció, aquesta activitat està dirigida només a socis federats amb la llicéncia “C” de la federació.

El proper 22 i 23 de Juliol pujarem a un tresmil, concretament al pic del Bessiberri Sud (3023 m.) Tot i que l'excursió és de dificultat mitjana, cal tenir en compte que és una ascensió a una muntanya de més de 3.000 metres, amb les dificultats que tot això comporta.

A la sortida hi poden participar els menors socis federats més grans de 16 anys i acompanyats dels pares.

Que cal portar? Menjar pels dos díes, sac per dormir a un refugi lliure, crampons i recomanem bastons, a més de tot el material de muntanya necessari per realitzar una ascensió d’alta muntanya.

ATENCIÓ: Només hi han 10 places per aquesta ascensió, si estás interessat no triguis en apuntar-te al següent formulari 

El desplaçament es farà en cotxes particulars. El vocal d’aquesta sortida es en Salvador Martínez.

El divendres 21 de Juliol es fará una reunió informativa al centre.
*
Your answer
COGNOMS *
Your answer
NUMERO DE SOCI *
Your answer
TELÈFON *
Your answer
CORREU ELECTRÒNIC *
Your answer
D.N.I. *
Your answer
VEHICLE PROPI *
INDICA PLACES DISPONIBLES EN L'APARTAT ALTRES.
DATA NEIXEMENT *
MM
/
DD
/
YYYY
FEDERACIÓ *
DECLARO I ACCEPTO *
Amb l'enviament del present formulari DECLARO i ACCEPTO que estic prou entrenat per realitzar aquesta activitat, que no pateixo cap lesió física que pugui agravar-se durant o com a conseqüència de la meva participació a l’activitat abans esmentada i que eximeixo el Centre Excursionista Sant Boi, i els membres responsables, de tota responsabilitat derivada de qualsevol eventualitat. Autoritzo els serveis mèdics a practicar-me qualsevol cura que pugui necessitar o qualsevol altra intervenció que ells considerin oportuna, tant si em trobo en condicions de sol·licitar-la com en el cas de no trobar-m’hi. També em comprometo a abandonar l’activitat si algun responsable ho creu necessari per a la meva salut. També declaro que estic al corrent de la dificultat i duresa d’aquesta activitat i de l’itinerari i horari aproximat que es durà a terme, i em comprometo a fer cas de les indicacions que els vocals responsables de la sortida em puguin fer, amb la finalitat d’evitar qualsevol dany o problema. D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor,a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, dono el meu consentiment exprés perquè el CENTRE EXCURSIONISTA SANT BOI pugui captar les meves imatges, les imatges dels meus fills/filles, durant el desenvolupament d’activitats organitzades per aquesta entitat i les Federacions i Associacions a les que estigui adherida, i les pugui reproduir i difondre per mitjà de qualsevol tipus de suport o canal de comunicació, i específicament en el lloc web de l’entitat, en el àmbit de les seves competències i actuacions.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service