Fes-te VOLUNTÀRI/A de la Xarxa de Suport de l’Escola de Pastors de Catalunya!
1. Necessitem que ens ajudeu a fer el seguiment de les pràctiques dels alumnes.
2. Necessitem que ens ajudeu a trobar nous pagesos col·laboradors a Catalunya, i de vegades, a França o a la resta de l'Estat espanyol.
3. Necessitem fer més difusió de l'escola, i ens calen persones que expliquin aquest projecte arreu del territori.
4. Us necessitem per les tasques de suport als antics alumnes que s'estan instal·lant.

Sense els voluntaris, aquestes tasques no serien possibles, i sí, l’Escola potser seguiria funcionant però la formació seria de menys qualitat, els alumnes no estarien tan ben atesos, no hi hauria les finques suficients, quasi ningú estaria assabentat del què fem i de la importància d’aquesta formació pel desenvolupament del territori, i els ex-alumnes no podrien comptar amb la valuosa ajuda del suport a finca quan s'instal·len.

Pots triar una, dues, tres o les quatre missions, el que et vagi millor i et faci més il·lusió. A principis de cada any (i si el pressupost en ho permet), fem una jornada de formació per tots les voluntaris/es, on se us explicarà en detall com realitzar cada tasca.
Jornada de voluntariat a Montenartró (2016)
Dades personals
Nom *
Cognoms *
Carrer, número i porta *
Codi Postal *
Població *
Província
e-mail *
Telèfon *
DNI *
Data de naixement
MM
/
DD
/
YYYY
Vull fer-me voluntàri/a
...i realitzar la o les següents tasques:
Seguiment d'alumnes en pràctiques *
Proposar/buscar finques que acullin alumnes en pràctiques *
Fer xerrades informatives / conferències de l'Escola de Pastors *
Donar suport a finca als antics alumnes que s'estan instal·lant *
Explica'ns més coses!
A què et dediques?
Per què estàs interessat/da en formar part de la Xarxa de Suport de l'Escola de Pastors de Catalunya?
Política de privadesa i protecció de dades
L’ASSOCIACIÓ RURBANS garanteix la seguretat i confidencialitat de les dades de caràcter personal facilitades pels seus socis, alumnes i col·laboradors, i així, de conformitat amb l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i en el Real Decret 1720/20017, de 21 de desembre, pel que s’aprova el Reglament de Desenvolupament de la LOPD i en el Reglament General de Protecció de Dades (RGPD) (UE) 2016/679.

En compliment de la legislació vigent en matèria de protecció de dades, s'informa als usuaris que l’ASSOCIACIÓ RURBANS ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives conforme al que disposa l'esmentada normativa. Les dades personals que es recullen en els formularis únicament són tractats per part del personal de l’ASSOCIACIÓ RURBANS, i no seran cedides a tercers ni utilitzades per a altres finalitats que no siguin derivades de la vostra pertinència a l’esmentada associació.

El propietari de les dades pot posar-se en contacte amb l’ASSOCIACIÓ RURBANS per realitzar en qualsevol moment l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació, informació de valoracions i oposició, en els termes establerts en la legislació vigent. A tal efecte, cal contactar via carta, via telèfon o via mail amb l’ASSOCIACIÓ RURBANS, Ctra. C13 Km 131, 25594 Rialp, Pallars Sobirà – 973 620 977 – info@rurbans.org

L’ASSOCIACIÓ RURBANS farà servir les vostres dades únicament per enviar informació de formacions, projectes i activitats relacionades amb l'entitat. En cap cas seran utilitzades per finalitats comercials ni seran cedides a tercers.
Moltes gràcies pel vostre suport! Tots som l'Escola de Pastors!
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy