Tylypahkan ylpeys -liveroolipeli: Ilmoittautuminen
Ilmoittautumisen deadline on 19.3.2017
HUOMIOITHAN:
Tervetuloa hakemaan Tylycon 2017 liveroolipeliin! Liveroolipelin onnistuminen perustuu pelaajien omaan aktiivisuuteen. Ethän ilmoittaudu, ellet ole varma kykeneväsi ilmoittamaan mahdollisesta peruutuksesta mahdollisimman hyvissä ajoin ennen tapahtumaa.

Hahmot, jotka jokaiselle pelaajalle jaetaan, ovat pituudeltaan vain hieman perinteistä lyhytkuvausta pidempiä. Hahmot ovat siis pituudeltaan alle puoli sivua. Kullekkin pelaajalle jää siten myös enemmän varaa luovuuteen ja improvisaatioon oman hahmonsa pelaamisessa.

Pelissä keskitytään huomattavasti enemmän hauskan pitämiseen kuin voittamiseen, vaikka itse hahmoilla olisi kunnianhimoisia tavoitteita. Tietty leikkimielisyys tulee siis tarpeen.

Pelaajilta ei vaadita Tylypahkan koulupukuja, mutta ne ovat erittäin tervetulleita. Olisi hyvä, että kukin pelaaja voisi oikeastaan millä tahansa vaatekappaleella tunnustaa oman tupansa väriä selkeyden vuoksi, ellei aio muuten panostaa pukeutumiseen. Huomioithan myös vaatetuksessasi, että peliä pelataan paljon myös ulkotiloissa.

Aiempaa larppaamiskokemusta ei vaadita, mutta se saattaa vaikuttaa siihen, millaisen hahmon saat pelattavaksesi.

Hahmoissa pyritään huomioimaan kunkin pelaajan toiveet, mutta esimerkiksi erityistoiveista ihan kaikkia ei välttämättä pystytä toteuttamaan. Niitä kannattaa kuitenkin rohkeasti laittaa ilmoittautumiseen mukaan.

Jotta saataisiin aikaan mahdollisimman miellyttävä peli kaikille, ei ilmoittautumisia oteta sisään valitettavasti ilmoittautumisjärjestyksessä. Pelinjohtaja pyrkii sovittamaan pelaajat täytettyjen ilmoittautumislomakkeiden perusteella toimimaan ryhminä ja hahmoina mahdollisimman sujuvasti yhteen.

Lisäinfoa lähetetään ennen tapahtumaa. Kysymysten tullen, ota mieluiten yhteyttä osoitteeseen henniinaisoaho[at]hotmail.fi

Onnea hakuun!

Oma nimi (etu+sukunimi) *
Your answer
Nimimerkki
Your answer
Sähköpostiosoite *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Haluan käyttää julkisesti muille pelaajille *
Ikä *
Your answer
Listaa ja tarpeen mukaan erittele terveydelliset tilat, jotka voivat vaikuttaa pelaamiseen tai toivot muiden pelaajien huomioivan. Mainittavia vaivoja ovat esimerkiksi polvivammat, epilepsia ja paniikkihäiriö. Myös pelinjohtaja osaa tällöin reagoida tilanteisiin asiaan kuuluvalla tavalla:
Your answer
Oletko larpannut aiemmin? *
Onko sinulla teatteri/ilmaisutaitotaustaa *
Oletko lukenut kaikki Potter-kirjat tai elokuvat? *
Haluan pelata *
Toivoisin hahmoni tuvaksi (Huom, kaikkien toiveita ei voida toteuttaa, kaikki tuvat hienoja ja tasavertaisia keskenään!): *
Required
Haluan hahmoni mieluiten olevan *
Required
Mikäli ruksasit edelliseen "muu", tarkenna toiveitasi:
Your answer
Listaa nimeltä henkilöt, joiden kanssa et toivoisi päätyvän pelaamaan kontaktia. Erittele myös, riittääkö, että vastahenkilö pelaa hahmoa eri tuvasta, eikä ole sinun hahmoosi suoraa kontaktia (ihastus, paras ystävä tai vihamies) vai kieltäydytkö henkilön kanssa pelaamisesta samassa pelissä kokonaan:
Your answer
Muut erityistoiveet ja terveiset pelinjohtajalle. Tähän voi kertoa ihan mitä mieleen sattuu. Mikä jännittää, mikä mietityttää? Pelinjohtaja pyrkii huomioimaan huolesi. Oletko jonkin hahmon erityispiirteen, kuten luonteen suhteen ehdoton, jotta pelaaminen on sinulle mahdollisimman mukavaa ja sujuvaa? Toivotko muiden pelaajien huomioivan esimerikiksi ensikertalaisuutesi jollain erityisellä tavalla? Haluatko esittää lisäperusteluita joillekkin valinnoillesi aiemmissa ilmoittautumisen kohdissa?:
Your answer
Mikäli en mahdu heti peliin: *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms