Estiu Literari al Maestrat 2018
Us trobeu en el formulari d'inscripció a l'Estiu Literari al Maestrat 2018 que tindrà lloc a Vinaròs i Sant Mateu en diferents dates dels mesos de juliol, agost i setembre.

Empleneu els espais que es demanen amb les vostres dades. Cal completar el formulari cada vegada per cada persona a inscriure. Els actes de l'Estiu Literari al Maestrat són lliures però és imprescindible inscriure's per poder participar-hi.

Dades personals
Nom *
Your answer
Cognoms *
Your answer
Lloc de procedència *
Your answer
Telèfon de contacte
Your answer
Correu electrònic
Your answer
Participació
L'Estiu Literari al Maestrat està format per diversos esdeveniments. A continuació, marqueu aquells als quals assistireu. Si sou docent, tingueu present que l'activitat de formació comprèn totes les activitats i que cal fer també la inscripció al CEFIRE de Vinaròs.
Actes
Informació addicional
Feu-nos saber aquelles observacions que penseu que hem de tenir en compte des de l'organització per atendre-vos adequadament, en relació als diferents actes de l'Estiu Literari al Maestrat (http://www.maestratviu.org/2017/04/estiu-literari-al-maestrat.html)
Observacions
Your answer
Tractament de dades personals
Privacitat - Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 (“RGPD”)

El responsable del tractament de les dades facilitades pels usuaris és l'associació Maestrat Viu, col·lectiu en defensa de la llengua i la cultura. CIF G12878344. Adreça postal: la Mola, 8, 12160, Benassal. La finalitat d'aquest tractament és gestionar la vinculació dels usuaris amb l'associació, siguen socis o no, l'organització d'activitats i campanyes i l'enviament de comunicacions informatives. La legitimació del tractament es basa en el consentiment de l'usuari. Maestrat Viu només podrà comunicar aquestes dades a entitats vinculades a l'associació i amb la finalitat ja esmentada. L'usuari pot accedir a les seues dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la cancel·lació o supressió quan les dades ja no siguen necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També es podrà sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la situació personal particular. Es pot revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions i exercir els drets referits anteriorment, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a maestratviu@gmail.com.

Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service