Aanmelding Introweekend LST
Lieve aankomende eerstejaars,

Wat leuk dat jullie voor de studie Life Science & Technology hebben gekozen! Een jaar vol nieuwe indrukken en studiegenoten staat op jullie te wachten, en daarom organiseert de studievereniging LIFE ook dit jaar weer het introductieweekend. Op dit weekend maak je op een plezierige manier kennis met jouw jaargenoten, wat ouderejaars LST’ers en de gehele sfeer van LIFE. Na het introductieweekend ben jij helemaal voorbereid op de studie en alles wat erbij komt kijken, en zul je al veel medestudenten kennen voordat je met ze in de collegebanken zit.
Het introductieweekend vindt plaats van 10 tot en met 12 augustus 2018. Dit is nog voor de El Cid en de Owee. Op dit weekend krijg je bovendien de gelegenheid om groepjes te maken voor de Owee, indien je hieraan wilt deelnemen.


Inschrijven voor dit onvergetelijke weekend doe je via dit formulier. De kosten voor het gehele introductieweekend bedragen ongeveer €50 (hierover volgt later meer informatie). Je kunt ons volgen op onze instagram lifeintrocie en als je nog vragen hebt, stuur dan gerust een mailtje naar lifeintrocie@gmail.com.
Dit weekend wil je niet missen, dus we hopen jullie allemaal te zien op 10 augustus!

Met levendige groeten,
IntroCie ’17-’18,

Email address *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service