Bykyrkan Nybygge / Insamling
Här kan du anmäla de former av gåvor, offer och lån du vill bidra med till Bykyrkan Undersåkers nybygge. Klicka här för att läsa mer om församlingen och bygget. 

Alla pengar som bidras med går oavkortat till nybygget och inte till andra delar av verksamheten. Var och en som känner att de har möjlighet att bidra är fri att göra så utifrån glädje, tacksamhet och utefter sin egen förmåga.

Bygget är uppdelat i 3 etapper. Och första etappen med vädersäkrat hus är garanterad. Nu siktar vi på att samla in 2 miljoner så att vi kan gå i mål med ett färdigställt hus. 

Tillsammans bygger vi den kyrka vi drömmer om. Tack att du vill vara med och bidra 🫶🏼

Vill du bara ge en engångssumma, stor eller liten, är du fri att göra så direkt till bankgiro 5699-0294 märk "Nybygge" eller vårt Swish-nummer nedan 123-329 49 72 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Kontaktuppgifter & anonymitet
Du som vill vara med och finansiera privat eller med företag fyller i kontaktuppgifter och ett eller flera av de alternativ som finns nedan. Därefter kontaktar en av insamlingens representanter dig för att ge instruktioner och information kring hur inbetalning sker via mail. 

Alla uppgifter som lämnas in på denna sida sker under strikt sekretess. Inga andra utom insamlingsansvarige Simon Sjörén och ekonomiansvariga Solweig Widholm kommer ta del av några namn eller personuppgifter. 

Helst skulle vi vilja göra allt helt anonymt. Men vi har ett behov av att kunna sammanställa en budget utifrån löftesoffer, autogiro, privatlån mm. Också för kunna återkoppla med betalningsinstruktioner till er för att se till att inbetalningar sker på rätt sätt. Att avtal kring privatlån skrivs juridiskt korrekt mm. Allt för att förvalta ekonomin på ett ansvarsfullt vis.

Önskar du ändå att bidra helt anonymt respekterar vi det och då betalar du in direkt till vårt konto: 6381 456 375 368 märker "Nybygge"  Fyll dock gärna i information kring hur mycket och när insättning sker i detta formulär. Så har vi med det i vårt budgetarbete.

Vid frågor - vänligen kontakta Simon på simon@bykyrkan.se 0708-798169 eller Solweig Widholm på solweig@widholm.nu ‭070-607 98 00‬
Kontaktuppgifter
Inga personuppgifter kommer att delas vidare i något sammanhang. Alla transaktioner sker namnlöst utifrån ett tilldelat givarnummer som mottages efter visat intresse i detta formulär.
Namn
Mailadress
Telefonnummer
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy