Formular de înregistrare
Partenerii Programului ,,Fondul pentru Tineri Ialoveni”: administrația raionului Ialoveni și A.O. ,,Eco-Răzeni” invită tinerii, cu vârste cuprinse între 14 și 35 ani, din localitățile raionului Ialoveni, să participe la FORUMUL RAIONAL AL TINERILOR, care se va desfășura sâmbătă, 05 iunie 2021, orele 11:00 – 15:00, Centrul de Business Ialoveni din Pădurea Ruseștii Noi. Evenimentul se desfășoară în contextul lansării procesului de elaborare a Programului de dezvoltare a politicilor de tineret ale raionului Ialoveni pentru anii 2022 - 2026.

Grăbește-te să te înscrii la Forum, locurile sunt limitate!

Participanții la eveniment vor purta măștile de protecție și vor respecta la maximum distanța fizică de min 1 m dintre persoane.

Pe 5 iunie 2021, în intervalul orelor 10.00 - 10.40, câteva microbuze vor asigura deplasarea participanților de la Consiliul raional Ialoveni spre Centrul de Business. La prezentarea copiei actului de identitate și a biletelor de călătorie, organizatorii vor rambursa cheltuielile de transport ale participanților.

Menționăm că vom lua toate măsurile în conformitate cu legislația în vigoare pentru a asigura confidențialitatea datelor personale indicate de Dvs. în formular, acestea vor fi utilizate strict de către organizatori pentru aspecte de logistică și comunicare cu paticipanții la eveniment.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
1. Nume, prenume: *
2. Vârsta (sunt eligibili tinerii cu vârsta 14 - 35 ani): *
3. Localitatea (la Forum pot participa doar tinerii din localitățile raionului Ialoveni): *
4. Ocupația de bază: *
5. Instituția de învățământ sau locul de muncă:
6. Telefon de contact (mobil): *
7. E-mail: *
8. Profil de Facebook sau Odnoklassniki: *
Vă mulțumim pentru completarea acestui formular și interesul Dvs. de a participa la forum! Vă vom contacta în curând!
Forumul Tinerilor se realizează în cadrul proiectului regional ,,Activismul tinerilor – soluția dezvoltării comunitare”, implementat de Asociația Obștească ,,Eco-Răzeni” în parteneriat cu administrația raionului Ialoveni, în contextul Programului de granturi ,,Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy