AVA_Net online Symposium: Kiezen voor kansen Donderdag 24 juni van 13.00 - 16.00 uur.
Op donderdag 24 juni van 13.00 tot 16.00 uur, vindt het AVA_Net Symposium plaats dit keer het thema 'Kiezen voor kansen'. We bespreken vraagstukken zoals: Hoe gaan AV-archiefinstellingen om met de uitdagingen van deze tijd? Hoe beweeg je mee, waar zie je kansen en welke grijp je met beide handen aan?

LIVE vanuit Beeld en Geluid Den Haag heten wij jullie van harte welkom en nodigen wij jullie uit om mee te kijken, mee te denken en mee te doen met ons veelzijdige programma.

Het programma start plenair om 13.00 uur met een opening door Harry Romijn gevolgd door een inspirerende keynote. Vervolgens heb je tussen 13.45 en 16.00 uur de mogelijkheid om twee keer een sessie van een uur te volgen. Alle sessies worden opgenomen en zijn na afloop terug te bekijken.

Meld je hieronder aan en ontvang uiterlijk op 23 juni de link om deel te nemen. Deelname is gratis.

Met vriendelijke groet,
Het AVA_Net Team

Email *
Voor- en achternaam *
Naam organisatie *
Functietitel *
Kies welke sessie je wilt volgen tussen 13.45 en 14.45 uur. Mocht je op de dag zelf toch de andere sessie willen volgen, dan is dat mogelijk. *
Required
Kies welke sessie je wilt volgen tussen 15.00 en 16.00 uur. Mocht je op de dag zelf toch de andere sessie willen volgen, dan is dat mogelijk. *
Required
Doe mee met het AVA_Net kansspel en win een prijs! Vooraf ontvang je een kans om hieraan mee te doen. Om het op tijd te ontvangen vragen we je dit in te vullen voor 17 juni. Vul hier jouw volledige adresgegevens in (straat, huisnummer, postcode, woonplaats). Dit is uiteraard optioneel:
Houd mij op de hoogte van alles wat er gebeurt binnen de AV-erfgoedsector.
Clear selection
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Beeld en Geluid. Report Abuse