Påmelding Sommerferieaktiviteter 2019
Sommerferieaktiviteter 2019 er et tilbud til deg fra 5.klasse og oppover. Her kan du prøve ut aktiviteter du liker eller er nysgjerrig på. Kanskje finner du en ny hobby, kanskje treffer du nye venner eller lærer noe nytt. Målet vårt er uansett at du skal få en fin opplevelse. Vi håper at du vil være med på en eller flere aktiviteter i løpet av sommeren!


Informasjon til foresatte:

Aldersgrensene gjelder skoleåret 2018/2019. Det betyr at de som har gått i 5.klasse dette skoleåret kan delta på de fleste av aktivitetene. Noen av aktivitetene er forbeholdt de som har gått i 7.trinn og opp.

Alle aktivitetene holdes av kvalifiserte instruktører og kommunen stiller med voksne. Vi gjør oppmerksom på at aktivitetene likevel gjennomføres på eget ansvar, og at det derfor kreves godkjenning fra foreldre/foresatte ved påmelding.

Påmeldingsfristen er 10.juni. Du vil få beskjed i løpet av uke 24 om du har fått plass.
Betaling ved fremmøte.

Ved kurs som går over flere dager, bør man delta på alle dagene. Hvis man kun kan delta på deler av et kurs, så meld ifra.

Vi ønsker at alle skal få en positiv og kjekk opplevelse. Derfor er det viktig at lederne får nødvendig informasjon om deltakerne. Er det noe vi arrangører burde være klar over, så ta kontakt med oss.

Noen kan ønske å delta, men blir hindret av familieøkonomien. Ta kontakt - så finner vi en løsning.

Navn *
Your answer
Adresse *
Your answer
Skole
Your answer
Klassetrinn (Skoleåret 2018/2019) *
Your answer
Alder *
Your answer
Navn foresatt *
Your answer
E-post foresatt *
Your answer
Telefon foresatt *
Your answer
Påmelding (Sett kryss)
Er det spesielle hensyn vi må ta? (allergier etc.) Skriv også her dersom det er noe du heller ønsker å ta opp pr. telefon, så tar vi kontakt.
Your answer
Kan vi ta bilder av ditt barn? Foto kan bli brukt på kommunens hjemmeside, i Bygdebladet og til fremtidig markedsføring av våre ferieaktiviteter. *
Required
Bekreftelse *
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service