ONLINE CAM TEČAJ
Experinc3D Strojnik.si v sodelovanju z Društvom Strojnik.si organizira online CAM tečaj v programu SolidWorksCAM! Tečaj je namenjen vsem, ki vas zanima CAM in upravljanje s CNC stroji ter omogoča tudi pridobitev certifikata. To je odlična priložnost za pridobitev novih kompetenc!


Tečaj je razdeljen na štiri termine, peti termin pa je rezerviran za tiste, ki bi radi pridobili še certifikata:


- Četrtek - 25.2.
- Ponedeljek - 1.3.
- Četrtek - 4.3
- Ponedeljek - 8.3.
- Četrtek 11.3. - certifikat

Tečaj poteka ob zgornjih terminih med 16. in 18. Uro.


Cena za študente: 150€

Redna cena: 290€

Opravljanje certifikata: 30€ doplačila


Za člane društva dodaten popust v vrednosti 15€


Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavo!
Ime: *
Priimek: *
E-mail naslov: *
Tel. številka *
Naslov, kamor vam bomo lahko poslali potrdilo o opravljenem tečaju *
Status: *
*Člani društva so upravičeni do 15 € popusta na izbrani tečaj. Študenti in dijaki so upravičeni do popusta skladno s cenikom (status študenta oz. dijaka se preveri na tečaju). V kolikor je študent oz. dijak tudi član društva, se popusta seštejeta.
Želim opravljati izpit za pridobitev certifikata *
Včlanitev v društvo Strojnik.si *
Člani društva so upravičeni do 15€ popusta na izbrani tečaj. Letna članarina za društvo Strojnik.si znaša 20€. V kolikor se v društvo včlanite skupaj s to prijavo, ste takoj upravičeni do 15€ popusta.
GDPR *
S podanim soglasjem za zbiranje osebnih podatkov se strinjam, da društvo Strojnik.si zbira, obdeluje, uporablja in shranjuje moje osebne podatke skladno z veljavno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov (ZVOP-1 in kasnejše spremembe) ter splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR) za namen obveščanja o aktivnostih društva Strojnik.si, ter da: imam pravico dano soglasje ob vsakem času preklicati, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave podatkov, ki se je na podlagi moje privolitve izvajala do preklica, lahko od društva Storjnik.si zahtevam dostop do mojih osebnih podatkov in popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave ter da imam pravico ugovarjati obdelavi in imam pravico do prenosljivosti podatkov, imam pravico vložitve pritožbe pri nadzornem organu, me bo društvo Strojnik.si v primeru, da namerava moje osebne podatke obdelovati za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, predhodno o tem obvestilo in pridobilo moje soglasje.
Required
Strinjam se s pogoji plačila *
Po oddaji popolne prijave, boste na podan mail naslov dobili potrditev o prijavi na tečaj. Končna cena je skladna s cenikom in bo izračunana na podlagi odgovorov, ki ste jih podali s prijavo na tečaj. Plačilo je potrebno opraviti do prvega tečaja. Plačilo je potrebno izvesti preko bančnega nakazila. Šele s prejetjem plačila bo vaša prijava dokončna. Vse nadaljnje informacije boste prejeli na vaš podan e-mail naslov.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Strojnik.si.